perjantai 27. tammikuuta 2017

Keskiviikkona omatoimitreenit juoksuhuuruisina....

Käytiin keskiviikkona myös purkassa energiaa Strömforsin hallissa. Varasin puolen tunnin vuoron, ja se riitti ihan hyvin.

Pyry ei pystynyt keskittymään juuri ollenkaan, se haahuili, nenä oli kokoajan maassa, ja kentän ulkopuolella se nenä oli täysin liimautunut mattoon. Sain sen menemään ehkä 1-2 estettä, kunnes se taas jumittui jonnekin. Ruoka ei meinannut kelvata. Heti kun sain sen tekemään useamman esteen rataa vähän innostuneemmin, niin lopetettiin hyvään mieleen. Yhtenä hienona asiana oli, että pystyin tekemään renkaalle takaaleikkauksen, vaikka Pyry oli vähän muissa maailmoissa. 

Mutta oli aika väkisin väkertämistä. Harmittaapa, että huomenna on Timo Rannikon valmennus, ja jos Pyry on samanlainen juoksuhuuruissaan, niin jää treenit sen osalta pois. Onneksi Halti pystyy keskittymään, ja voin ottaa sen sitten tilalle lennosta, jos huomenna ei tule mitään Pyryn kanssa.

Haltin kanssa tehtiin puomin ja keinun kontakteja, keppien suorittamista. Jani oli mukana, ja sain jopa leieröityä Janin sillä välin kun Halti teki keppejä. Lisäksi tehtiin putkirallia. Tää mun puoliskonikin teki Haltin kanssa ihan pätevästi putkirallirataa (onneksi se ei aksaa vaan keskittyy enskaan, se olis aika nopeasti parempi kuin minä tossakin hommassa).

Oli molemmilla vähän vaikeuksia keskittyä, kun aina toinen vähän metelöi kentän reunalla, mutta sain pieniä keskittymisen pilkahduksia esiin molemmilla. Haltilla toki enemmän.. Pyry vaan meinaa juoksuaikaan olemaan varsin hankala, ja lisäksi se pahenee, jos hallissa on ollut myös juoksuinen narttu, kun kotonakin on sellainen naapurissa. Mut ei voi mitään, sellaista on tän uroksen kanssa eläminen, niin kauan kuin sitä ei leikkauta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti