torstai 18. kesäkuuta 2015

Maanantain agilityt x2

Haltin alkeisagi

Haltin kanssa tehtiin aluksi puomia. Ekat pari kertaa meni hyvin, mutta sitten kun mun piti juosta kovempaa, niin Halti meni niin kierroksille että alkoi pomppimaan puomilta keskenkaiken alas (onneksi ylösmeno-osuudelta eikä aivan ylhäältä) kun tuli kiire päästä sinne alasmenokontaktille. Sain sen verran sen keskittymään lopulta, että saatiin tehtyä koko puomi. Seuraavaksi pitäisi harjoitella puomia matalammalta, ja vai osaa puomia taas kerrallaan.

Seuraavaksi tehtiin valssiharjoituksia.

2-esteellä ja 4-esteellä piti tehdä valssi. Ekalla kerralla palkkasin heti 2-esteen jälkeen heti käteen, että Halti tajuaisi mistä on kyse, mutta olisi pitänyt itseasiassa heittää lelu eteen, jotta olisi kääntynyt nopeammin. Muuten meni kyllä hyvin, mitä nyt ohjaaja sekoili kesken radan.

Lisäksi tehtiin vähän putkeen ohjautumista ja itse ohjasin putken takaa ihan sujuvasti, Haltilla alkoi vauhti jo vähän hyytymään. Pitäisi muistaa vähän aiemmin lopettaa, mutta nytkin jouduin lähtemään aikaisemmin, niin sen vuoksi tein vielä putkeen seuraavan harjoituksen.

Pyryn agi

Pyryn treeneissä tehtiin SM-kisojen medien agirata. Meni ihan hyvin, ja Pyryllä oli varsinkin loppua kohti niin hyvin vauhtia että en uskaltanut tehdä persjättöä muurin jälkeen (tänäratkaisutakaaleikkaus ei toiminut meillä kunnolla). Sain kuitenkin persjätön tehtyä lopulta kun erikseen lähdin keinulta Pyryn kanssa. Muuten meni hyvin rata, 6-esteellä olisi pitänyt olla tiukempi valssi, jaakotus ei toiminut. Lopuksi tehtiin loppurataa keinulta eteenpäin niin että namialusta oli radan lopussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti