sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Match Show Kotkassa

Eilen lähinnä maalattiin, ja Pyryllä oli pihalla Vertti kaverina. Oli onnen päivä kun Vertti tuli kylään, ja Pyry meni niin kierroksilla että Vertti joutui vähän jo ärähtämään Pyrylle. Käytiin sitten jopa todistettavasti yhdessä lenkillä, mikä meni ihan hienosti. Olin odottanut näiltä riehumista yms, koska ovat aina saaneet vain leikkiä, eivätkä koskaan ole oikeastaan olleet kytkettyinä yhdessä, mutta hyvin rauhallisesti meni koko lenkki:


Tänään käytiin Kotkassa mätsärissä pyörähtämässä. Isojen kehässä oli n. 50 koiraa, ja selvittiin isojen punaisten kakkoseksi. Paljon saatiin taas kaikenlaista palkintoa. Ykköseksi pääsi nuori tyttö, jolle jo neljän parhaan joukkoon pääseminen oli unelmien täyttymys, ja tyttö oli ihan fiiliksissä! Ja kaiken lisäksi voitti isot koirat ja pääsi BIS-kehään. Toivotaan että pärjäsivät sielläkin! Oli kyllä tosi hienoa että pääsi palkintosijoille.


 Pyryä kävi moni ihmettelemässä ennen kehiä, lähinnä just lepertelemässä ja juttelemassa, ja kyselemässä että mistä tässä tapahtumassa oli kysymys. Kehässä oli taas sinisten ja punaisten vuoroissa kehät ihan täynnä, että hyvä kun mahduttiin edes kaikki. Onneksi tuomari karsi yli puolet pois, ennen kuin lähdettiin juoksemaan kehää, olisi kyllä muuten ollut aika tiukkaa.
Oli muuten taas ihmeekseni yksikin leikkaamaton uroskoira, josta Pyry ei välittänyt ollenkaan. Pyry olis vaan mielellään haistellut sitä jne. Eli näköjään jotkut urokset saa Pyryn provosoitumaan, ja jotkut taas ei ollenkaan. Vähän aikaa sitten näytti että se ei siedä ollenkaan vieraita leikkaamattomia uroksia (vain leikattuja). No katsotaan taas, että miten luonne muuttuu mitä vanhemmaksi tulee.

Tässä vähän Pyryn palkintosatoa:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti