lauantai 20. huhtikuuta 2013

Tokotreeniä

Nyt ollaan muutamana päivänä tehty noutokapulan kanssa treeniä. Mehän ollaan itse noutotreeniä tehty dummyllä, ja sitten taas vain pitoharjoituksia noutokapulalla, eikä oikeastaan enempää. Nyt sitten ollaan kasvatettu intoa noutokapulaa kohtaan ja tietenkin leikitty paljon.

Lähinnä ollaan tehty hetsaamista noutokapulalle, eli olen vienyt noutokapulan tai heittänyt sen aika pitkän matkan päähän, ja pitänyt Pyrystä kiinni ja innostanut lähtemään kapulalle. Sitten olen päästänyt irti ja ollaan yhdessä juostu kapulalle. Olen myös innostanut koskemaan kapulaan ja palkannut. Sitten olenkin alkanut leikkimään ja kiusoittelemaan kapulan kanssa, ja Pyry innoissaan ottaa suuhun kapulan, ja sitten ollaankin juostu takaisin Pyry kapula suussa onnessaan. Tästä tulee hyvä motivaatiotreeni kapulan pitoon. Ollaan tehty aina välillä sitten seuraamista, luoksetuloa yms. leikillä palkaten.

Huomenna mennäänkin ryhmänäyttelyyn Sipooseen, saa nähdä mitä tulee tuliaisiksi, kun vuosi sitten tuli H kyseiseltä tuomarilta.

Tänään käytiin Myrskylässä, ja tässä muutama kuva:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti