perjantai 26. huhtikuuta 2013

Jälkitreenit


Olipa hyvä ilma jälkitreeneille, satoi enemmän ja vähemmän. Käytiin Kulloossa tekemässä jonkin verran yli tunnin vanha metsäverijälki. Sellaisen puron viertä ehkä 50 m (esteenä kaatunut suuri puu, jonka yli kiivettiin), ja sitten metsän suuntaan kulma, ja ehkä jonkin verran alle 50 m. Kulmassa Pyry meni suoraan muutaman metrin, ja totesi että jälki ei mennytkään sinne, niin palasi ja meni aika tarkkaan sitten jäljen loppuun. Ihan hyvällä vauhdilla, eikä jäänyt ihmettelemään enempiä. Ihan hyvä aloitus tän vuoden jälkitreeneille. En osaa sanoa mikä olis voinut mennä paremmin, kulmissa harvemmin Pyry on mennyt tuolleen ohi, mutta siihen nyt voi vaikuttaa tuuli, sää yms. Ensi kerralla tehdään todennäköisesti ihmisjälki, toivotaan että saataisiin tiesiirtymiä myös.

Pyry odottamassa lähtöä jälkireissulle:Olin ajatellut että osallistuisin möllitokokisoihin toukokuun toisella viikolla. Mutta nyt kuuluu kysymys voinko luottaa varmasti koiraani paikallamakuussa. On se nätisti ollut viime kerrat, eikä ajatellutkaan liikkua, mutta... ei olla treenattu nyt oikeastaan kuin kerran eri porukassa, ja muuten samassa porukassa/samalla kentällä, tosin on siellä ollut paljon porukkaa, ja eri koiria.

Toisaalta näen Pyryn tulevan reagoinnin paikkamakuussa jo paljon aikaisemmin, siinä vaiheessa kun se näkee muita uroksia - ottaako kontaktia minuun, vai onko karvat pystyssä aina kun silmä välttää. Tietty möllikisoissa voisi sitten jättäytyä pois kokonaan tai jättää paikallamakuun tekemättä, jos näyttää että se ei tule onnistumaan. Pitää miettiä vielä.

Keskiviikkona koiranpäivälenkillä oli yks/kaks urosta joille se ärisi, itsehillintä oli rajoilla. Tosin yhden uroksen kanssa oli ihan kaveria, ja sen kanssa nuuskuteltiin samat mättäät ja tolpat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti