sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pyry Sipoossa AVO-EH2

Käytiin tänään Sipoossa ryhmänäyttelyssä, tuomarina Tuula Savolainen.

Tässä on arvostelu:

"2v. Hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet. Kookas uros. Oikealinjainen pää. Leveäasentoiset hieman kookkaat korvat. Hyvä ylälinja. Luisu lantio. Korkealla kannettu häntä. Tilava runko. Edestä hieman kapea. Hyvä takaosa. Hieman suorat olkavarret. Kapeat takaliikkeet. Etuliikkeissä löysyyttä. Liikkuu sivulta hyvin. Hieman pehmeä turkki."

Olen hyvin tyytyväinen arvostelusta, kun viimeeksi vuosi sitten tosiaan Pyry sai Savolaiselta H:n. Ensi vuonna sitten ERI :)


Pyry tapasi myös paljon ihania narttuja, yhdellä ilmeisesti oli alkamassa juoksut, kun Pyry oli vähän liiankin kiinnostunut. Käytiin myös syömässä makkaraa ja kiertämässä näyttelypaikkaa. Oli kyllä ihanan aurinkoinen päivä, ja Pyry kyllä oli taas niin hienosti. Näyttelyn jälkeen Pyry saikin olla pihalla suurimman osan ajasta, ja käytiin lenkillä ja Pyry pääsi leikkimään saksanseisojanarttu Pian kanssa pitkästä aikaa. Piallakin tosin oli ilmeisesti taas alkamassa juoksut, Pyry oli kyllä niin kiinnostunut tytön takapäästä, ja sai muutaman kerran kieltääkin liiasta innostumisesta. Mutta muuten oli aivan onnessaan kun pääsi juoksemaan oikein kunnolla. Ja niin paljon on ollut ohjelmaa, että Pyry on aika väsynyt nyt illasta.

Ensi viikolla onkin sitten ohjelmaa. Huomenna tokotreenit, keskiviikkona Loviisan Koirien koiranpäiväkävely, torstaina agilitytreenit ja perjantaina jälkitreenit. Ja Jani on vapaalla ensi viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti