maanantai 28. marraskuuta 2016

Viime viikon maanantain agitreenit

Viime viikon maanantain agitreenit oli sunnuntain valmennuksen pohjalta tehty, ja muut tekivät samaa rataa kuin Halti sunnuntaina. Mä sain sitten luvan tehdä eri rataa, ettei tuu tylsäksi. Suunnittelin vähän suoremman radan näille, koska varmasti molemmat tarvitsevat sellaista tuuletusta. Molemmilla oli rimat muistaakseni 55-60 cm, koska kisat oli seuraavana viikonloppuna (valmennuksessa Haltilla 50 cm ja Pyryllä 55 cm).

Halti oli ensin, koska sitten se ei ehdi keräämään hirveitä kierroksia, ja toisaalta taas Pyry vähän ehtii keräämään kierroksia. Edelleen oon miettinyt sitä, että monet valmentajat ovat sanoneet että Haltia voisi alkaa nostattamaan, mutta tuntuu että se menee sitten ihan kierroksille, eikä keskity (keskittyminen "hajaantuu"). Mutta voishan sitä alkaa treenaamaan, koska kisoissa olisi hyvä mennä niin kovaa kuin vain pystyy.

2- ja 3-esteillä leieröin 16-esteen takaa. 8-9-esteet meni aluksi valssilla aika isolla kaarroksella, ja kun testasin persjätöllä niin meni paremmin.

14-esteellä tein rytmityksen ja takaaleikkauksen. Alussa se toimi, ja lopulta Halti alkoi hyppäämään 16-estettä putken-15 sijaan. Halti varmaan väsyi taas vähän toistoihin, ja oma rytmitys oli myöhässä ja päästäminen putkelle oli kökköä, kun en malttanut odottaa putken lukitsemista. Leieröinti onnistui jälleen puomille ja loppu meni hyvin.

Haltin treenit:Pyry oli vähän pirteällä tuulella. Se jostain syystä ekalla radan juoksemisella kuvitteli että palkka oli jossain odottamassa, ja lähti kepeiltä liian aikaiseen kouluttajan suuntaan, ja sitten seuraavaksi kävi poikkeamassa puomin kontaktilla. Parempi oli palkata ettei olisi tullut liian pitkää säätöä. Muuten meni hyvin niin kuin aina. Noh, 15-putkelle jostain syystä yritin viedä kokoajan takaaleikkauksella, mutta sehän hidasti Pyryä kokoajan. Lopulta tajusin tehdä sen persjätönkin.

Lopuksi treenattiin puomia, jälleen siten, että umpiaita oli alastulon vieressä, ja kouluttaja potkaisi pallon eteen, kun Pyry keskivälissä alastuloa. Ja edelleen hyvin meni alas asti, ja pää pysyi alhaalla. Selkeästi jo tiesi että se palkka sieltä tulee jostain, ja sen takia varmaan aikaisemminkin kävi tarjoamassa puomin kontaktia. Tästä jatketaan taas harjoituksia, jos sen joskus saisi tarpeeksi vahvaksi käytökseksi.

Pyryn treenit:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti