keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Pyryn jäljestys

Pyry kävi etsijäkoiratreeneissä viime viikon lauantaina Huutjärvelle. Pyrylle oli tehty 1 km pitkä jälki, jossa oli maastonvaihdosta. Ainoa toive mulla oli, että se jälki alkaa rauhalliselta paikalta. Jälki lähti metsästä, jatkui asfalttitielle, jatkui pienen metsäosuuden jälkeen tas asfaltilla. Taisi olla ainakin kolme käännöstä.

Hyvin lähti jäljelle, lähellä läheistä järveä Pyry olisi halunnut kiertää kauempaa (ehkä järvi sekoitti Pyryä, että koira olisi ollut lähempänä siinä kohtaa). Toisessa kulmassa Pyry olisi halunnut kiertää läheisen kallion kautta ja siinä kohtaa vähän piehtaroi mättäissä hetken vaikka vähän aiemmin oli merkannut oikean suunnan (katsoi, otti ilmavainua pienesti ja vinkaisi), siitä silti jatkettiin ja Pyry löysi maalin (leikattu uros) eikä loppujäljellä yrittänyt enää kiertää kauempaa. Kesken jälkeä oli häiriönä myös yksi kissa, joka oli sitä mieltä että sehän ei tontin rajaltaan väistä, mutta hyvin Pyryn kanssa se ohitettiin ja Pyry keskittyi jäljestämiseen jo kissan ohituskohdalla.

Oli kiva jälki, ja kyllä aika lämmin, mutta hyvin Pyry jaksoi. Nyt olen saanut ilmoittauduttua useampiin treeneihinkin kesäkuulle, niin päästään vähän vauhtiinkin jälkitreenien suhteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti