tiistai 10. toukokuuta 2016

Ekat ulkotreenit maanantaina

Ekat ulkotreenit agilityn osalta ja aika lämmintä oli, mutta onneksi treenit on vasta seiskan jälkeen illalla, niin ei ole ihan paahtavan kuumaa enää.

Tehtiin hyppyrataa, ilmeisesti osittain Salme Mujusen 3-luokan hyppyradasta. Tein molempien kanssa lyhyesti, koska Haltilla oli tänään Nina Mannerin agitreenit ja Pyrylle on jo aika lämmintä.



Haltin kanssa meni tosi kivasti rata, tehtiin se kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla ihan puhtaasti, ja ei ollut yhtään turhan pitkiä kaarroksiakaan, kuin yhdessä paikassa (11-esteen vastakäännöksessä). Vielä tehtiin lopuksi pieni vauhtipätkä.

Pyry oli taas ihan omissa maailmoissaan, edellisenä päivänä oli ollut 3-luokan kisat, mikä tarkoittaa että aivan ihania juoksuisia narttuja myös. Lämmittelylenkithän Pyry jumitti ihan urakalla pissoissa, vaikka aika rivakasti pyrin pitämään pojat liikkeessä. Kentällä Pyry sitten ensimmäisenä lähti nenänsä perään, ja meni vähän aikaa että sain sen taas keskittymään siihen agilityynkin..

Sitten mentiinkin rataa.. Alunperin ajattelin vetää 3-esteen alakautta ja päällejuoksuna, mutta sitten Pyry sinkosikin väärään putkeen, ja ohjasin sitten samaan konkurssiin toiseen putkeen mistä pääsin palkkaamaan. Tokalla kerralla meni ihan kerralla puhtaana, mutta ohjasin kuten Haltiakin 3-esteen yläkautta valssilla, ja lähetin 4-esteen taakse, ja lähdin juoksemaan päällejuoksuun 5-esteelle. 4-esteellä tuli tällä ohjauksella vähän turhan pitkä kaarros Pyrylle, vaikka tulikin oikein. Vikalla kerralla tehtiin sitten vielä seuraava viritelmä, että ohjasin 3-esteen yläpuolelta valssilla, 4-esteelle tein valssin ja persjättö 5-esteen jälkeen. Se meni parhaiten. 11-esteellä tein molemmilla vastakäännöksen, ja toimi hyvin. Pyryn kanssa menin pidemmälle 12-putken suun kohdalle hakemaan sen seuraavalle putkelle, ja Haltin kanssa pystyin putken puolesta välistä lähettämään, ja juoksemaan 13-putken jälkeen persjättöön.

Kumpikaan ei ottanut muista koirista häiriötä, vaikka ei sitä häiriötä ollutkaan paljoa, ainoastaan Pyry meinasi antaa periksi hajumaailmalle.

Lopuksi Haltin kanssa tehtiin pari kertaa keppejä sivussa, ja teki ihan oikein molemmilla kerroilla, jee! Ja vielä esteiden sisäänkannon jälkeen päästiin tekemään keinua muutaman kerran, pääs Haltikin palkkaantumaan taas kontaktien tekemisestä. Pyrykin "sai" tehdä keinun kerran, mikä varmaan riitti sille aivan mainiosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti