tiistai 20. lokakuuta 2015

Pyryn agitreenit: ratatreeni

Ratatreeni:

Tää oli muunnelma Wessmanin treenistä. Tosi kiva juostava rata, ja Pyryn kanssa taas sai juosta, koska sillä oli vauhtia! Muuten mentiin kyllä nollana rata, ja katsottiin sitten muutamia kohtia, missä voisi saada Pyryyn vauhtia, ja sujuvuutta.

Lähinnä 8-putkella mun kannatti juosta lähemmäs putken suuta, putken suun ja 9-esteen väliin, ja siitä lähteä juoksemaan täysiä 11-estettä kohti. Se lisäsi Pyrylle tosi hyvin vauhtia putkelta. 11-este tehtiin kauemman siivekkeen kautta, ja se oli hyvä. 13-esteen jälkeen, mun kannatti vähän suorempaan juosta vielä 14-esteelle, jotta Pyryn linja oli parempi ja nopeampi, ja vielä 17-esteellä tein rytmityksen sijaan lopuksi vastakäännöksen, niin hyvä tuli!

Halti oli myös mukana, kun halusin leikittää sitä hallissa ilman että olisi paineita treenata. Se leikki paljon paremmin nytten, mutta epäilen että se johtui siitä, että itse olin paljon rennompi kun oli tutummat ihmiset paikalla, kuin Haltin perjantaitreeneissä. Toinen vaikuttava asia tietty voi olla se, että Pyry oli mukana, joten Halti voi olla varmempi sen vuoksi. Tää meidän kouluttaja ehdotti kyllä että voitaisiin Haltinkin kanssa tulla maanantairyhmään, ja se voisi olla helpompi Haltille.

Halti ehti kyllä pahoittaa mielensäkin. Käytin leluna sellaista pienen autonrenkaantyyppistä lelua, joka oli haljennut ja se lelu siinä leikin tuoksinnassa "puri" Haltia. Kaksi kertaa näin kävi, ja sitten Halti päätti että mä selkeästi pahoinpitelen leluilla Haltia, ja ei suostunut leikkimään ollenkaan millään lelulla mun kanssa ja piti tiettyä etäisyyttä muhun. On se herkkis kyllä ton fyysisen koskemattomuuden kanssa. Ennen mielensä pahoittamista Halti juoksi ja riehui aika hyvin hallissa ja leikki. Hyvä siitä tulee, kun saadaan käytyä enempi hallilla. Kouluttajan mielestä Halti on selkeästi Pyryä sähäkämpi (tosin taitaa olla melkein mikä tahansa koira Pyryä sähäkämpi) :D

2 kommenttia:

  1. Asiasta tavallaan kolmanteen... Tulihan se laittamani välistäveto-video perille? (mailin kautta)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuli :) Pitäisi ehtiä jossain välissä kokeilemaan Pyryn kanssa ohjausta. Kotonahan omalla pihalla voi kokeilla, kun saisin aikaiseksi. Mutta omaan ohjaamiseen ja liikkumiseen toi välistäveto näyttäisi toimivan paremmin kuin perinteinen.

      Poista