lauantai 10. lokakuuta 2015

Pyryn etsijäkoirakurssi 6/6

Torstaina käytiin viimeisellä etsijäkoirakurssikerralla, ja siinä oli sitten puoli tuntia vanha jälki ja kaksi kulmaa, ja jälki oli 500 metriä pitkä.

Aluksi oltiin Pyryn kanssa maalissa, mikä rauhoitti aika hyvin Pyryä, koska sitten kun ajettiin Pyryn kanssa jälki, niin Pyry oli tosi tarkka, eikä häslännyt liikaa. Yhdessä kohtaa Pyry haistoi maahan painuneen jäljen kivikon takaa ilmavainulla, ja kiipeili kivikossa ja isoilla kivillä näyttämässä että tuolla se menee ja tuli haukkumaankin minulle, että enkö mä tajuu. Mä nyt en vaan suostunut menemään sen kivikon yli ja siinä vähän aikaa Pyry joutui tuumailemaan, että miten päästään takaisin jäljelle. Sitten löytyi taas kiertotie jäljelle (tai siis just se tie mistä jäljestettävä oli mennyt), ja matka jatkui aika varmana.

Vielä Pyry kävi lähempänä ison kiven päällä ottamassa ilmavainua ja tähyilemässä näkyykö etsittävää, ja sieltä hyppäsi suorinta reittiä taas jäljelle. Kohteliaan välimatkan päässä Pyry pysähtyi ja ilmaisi minulle että siellä se etsittävä on. Aika pätevä koira se kyllä onkin..

Sunnuntaina meillä onkin sitten loppukoe, ja toivotaan että päästään läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti