maanantai 12. lokakuuta 2015

Pyryn agitreenit; keinu

Nyt taas treenataan normaalisti maanantaisin Pyryn kanssa.

Teemana oli keinu, ja radalla kolme kertaa keinu.

Aluksi tehtiin sellainen kokeilu Pyryn keinun kanssa, että hetsasin 1-esteen takaa keinulle ja palkka 3-hypyn takana. Tätä tehtiin muutama kerta, ja otti Pyry sen ylimääräisen tarvittavan askeleen ja tuli nopeammin keinun. Se palkka tarvii olla vaan tavoitettavissa, mutta vähän kauempana.

Aivan lopuksi tehtiin samaa, paitsi että mä hetsasin Pyryä lähdössä, ja kouluttaja innosti namialustan kanssa 3-esteen takana, ja tällä saatiin vielä tosi hyvä keinu (siis se ylimääräinen askel). Eli nyt treenataan tälleen ja hetsataan. Katsotaan jos saadaan vielä tuloksia tällä tavoin.



Tehtiin kerran koko rata, keinu vähän hidasti tahtia, mutta muuten ihan hyvä, puomin kontaktin tottakai hyppäsi yli, mutta en jaksanut siihen keskittyä (vähän väsymystä ilmassa). Vielä lopuksi ennen keinu treeniä tehtiin 9-11 ja edessä oleva putki ja palkka putken jälkeen, menipä Pyry muuten hienosti uiden ja kovaa kepit. Kyllä se menee ne hienosti, silloin kun se vain haluaa..

Täytyy sanoa, että toi sama rata Haltin kanssa olisi täytynyt ohjata todella eri tavalla, varsinkin kun Halti irtoaa putkiin vauhdilla, ja puomin kontaktin tekee itsenäisesti. Pitää kyllä saada tehtyä tosiaan jotain Pyryn kontakteille.. olen aloitellut vähän boksiharjoittelua, mutta se on aika tuskaista ilman naksutinta, jonka olen taas jonnekin hukannut....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti