sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Halti 11 vk

Haltin kasvu:
23.8.2014 synt. = 173 g
9 vk 4,8 kg, 32 cm (vrt. Pyry 6,2 kg/32 cm)
10 vk 5,8 kg, 33 cm (vrt. Pyry 7,3 kg/36 cm)
11 vk 6,2 kg, 33 cm (vrt. Pyry 8,1 kg/37 cm)

Todella vähän on kasvanut viikon aikana, vain 400 grammaa. Noh, ehkä tuo vielä lähtee kasvamaan tuosta. Pliiispliiis kasva nyt edes 50 senttiseksi..

Käytiin perjantaina Pyryn ja Haltin kanssa Porvoossa kaupungilla kävelemässä (oli tosi jänskää pienelle pennulle kaikki ihmiset ja autot ja pyöräilijät), ja entisessä työpaikassani WSOY-talolla. Siellä mentiin hissillä, eikä Halti tainnut edes huomata siinä mitään erikoista. Pyryhän taas ei ollenkaan tykännyt hissistä pentuna, mutta sehän voi pahoin pitkään jo automatkoista, kun Halti taas ei. Haltin mielestä kaikki toimiston ihmiset oli vaan niin kivoja, ja sillä oli tosi hauskaa. Ja Pyry tietty sai paaaaljon rapsutuksia.

Halti jäi VÄHÄN kierroksille Porvoon käynnistä, että kun olin pikkujouluissa illalla, niin Halti oli riehunut kotona koko sen ajan. Eli klo 12 kun tulin kotiin päivällä töistä, niin Halti nukkui Porvoon reissun jälkeen vajaa tunnin kun kävin Pyryn kanssa lenkillä, ja sen jälkeen puoleen yöhön asti riehui. Alkoi rauhoittumaan vasta kun annoin sille pakastetun kongin syötäväksi. No seuraavan päivän se olikin aika rauhallinen edelliseen verrattuna.

11-viikkoiskuvia eiliseltä (oli pikkaisen pimeää päivälläkin, niin eipä paljoa kuvia saa otettua)










Harmaa/riista-alue senkuin vaan laajenee pikkukoiralla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti