lauantai 29. marraskuuta 2014

Agitreenit; takaaleikkaus

Maanantaina oltiin Pyryn ja Haltin kanssa Kotkassa agitreeneissä. Teemana oli takaaleikkaus, joka on meille aina vähän vaikea Pyryn kanssa kun Pyry ei irtoa jos itse en pysty liikkumaan sulavasti vauhdilla. 


Alussa Pyry oli vähän vaisu, mutta sain vauhtia sitten vähän lisää. Sain tehtyä takaaleikkauksen keppien jälkeisellä hypyllä ja sen jälkeen putkella, mutta noissa kohdissa mä ajauduin kokoajan liian pitkälle, kun varsinkin kepeillä Pyryn kanssa mun pitää vähän vedättää. Ohjasin siis kepit yms oikealta puolelta ja vaihdoin puolta keppien jälkeen ja taas putken jälkeen. Onnistuivat ne takaaleikkaukset kuitenkin jotenkuten. Sitten sain tehdä kuten halusin, niin ohjasin vasemmalta puolelta ja juoksin itse putken vasemmalta puolelta/takaa seuraavalle hypylle ja se meni paljon paremmin ja vauhdikkaammin kun en hidastanut Pyryä takana ja sain otettua hyvin etumatkaa puomille. Kontaktit Pyry ottaa hyvin.

Sitten tehtiin sellainen vauhtirallatus, että vähän eri rata.  


Oli hyvä vauhti ja valssi putkelle meni todella nappiin.

Ensi viikonloppuna on sitten kisat (yksi rata), niin nyt sitten vähän levätään ennen sitä.

Pyryn ja Haltin kanssa kävely oli ihan hyvästä tuolla agihallin lähimaastossa, kun koiria tuli aika paljon vastaan, ja Haltikin oppi vähän että ei niistä tarvitse välittää. Haltin kanssa hallissa tehtiin kontaktiharjoituksia muiden koirien läheisyydessä (ilmiömäinen kontakti), Halti todellakin mieluummin ottaa kontaktia muhun kuin muihin koiriin. Tämä on hyvä, ja tätä pitää kyllä käyttää hyväksi. Leikittiin vähän vetolelulla, ja leikkii kyllä tosi hienosti. Lopuksi käytiin harjoittelemassa mustan kokoonlaitetun putken läpi menoa, ja hienosti meni, heti kun hiffasi mitä piti tehdä. Se oli huippukivaa Haltin mielestä (tai lähinnä namien saaminen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti