tiistai 18. marraskuuta 2014

Agitreenit; ratatreeni

Tehtiin tällainen rata, eli putkea ja hyppyä.


Meille on tullut uusi kouluttaja (kahden muun lisäksi), ja hyvin osaa ainakin ottaa huomioon koirien ominaisuudet ja miten mikäkin ohjaus sopii kenellekin ja on hyvin positiivinen.

Alku oli hyvä suora, putken jälkeen piti malttaa odottaa, että sain ohjattua Pyryn 6-esteelle ja siitä sitten 7-esteen jälkeen persjättö, ja vauhdilla 9-esteelle. Aluksi yritin tehdä vekkausta, mutta paremmin vain valssi ennen putkea onnistui. 10-putken jälkeen yritin tehdä oikealta puolelta 11-estettä ohjauksen, mutta siinä tulee niin jyrkkä käännös, että parempi oli vain vasemmalta puolelta/sisäpuolelta ohjata, ja 12-esteen jälkeen tehdä persjättö. 16-esteen jälkeen tein myös persjätöllä käännöksen 17-esteelle, koska liikuin siten paremmin itse, ja 18-esteen jälkeen sekä 19-esteen jälkeen tein valssin. Sain paljon ideoita kouluttajalta miten toisella tapaa nuokin esteet olisi voitu suorittaa, eikä näitä tullut edes mieleenkään.

Haltin ja Pyryn kanssa kävin aikaisemmin iltapäivällä kaupungilla kävelemässä, ja siellä oli Haltille kaikenlaista jännää taas. Juoksevat ihmiset oli ihan ihme juttu. Halti sai kuitenkin jäädä agitreeneistä kotiin, kun oli pakkasen puolella, ja mulla ei ole mitään lämmikettä sille, jos autossa olisi pitänyt odottaa jonkun aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti