perjantai 27. syyskuuta 2013

Pyrystä on tullut valokuvamalli!

Pyrystä on tullut valokuvamalli! Käytiin siis tuossa aikaa sitten Porvoossa ShowHaun kuvauksissa, ja nyt on Pyryn kuva ShowHaun sivuilla äänestettävänä! Eli jos jotain koiraa siellä haluaa käydä äänestämässä, niin Pyrystä on siellä nätti kuva :)

ShowHaun nettisivut ja kuvat löytyy täältä ja tällainen kuva Pyrystä on kisassa:

Pyry kesäkarvassa

Pyryn kanssa on muuten ollut vähän treenitaukoa, viime viikko oli Pyryn sairasloma, ja tällä viikolla olen ollut koulutuksessa; lähtenyt Helsinkiin klo 6 aamulla ja tullut kotiin klo 20 illalla, joten ei olla paljoa ehditty tekemään. Tänään pääsin vähän aikaisemmin, ja Pyry oli päässyt eilen ja tänään pyörälenkille avomiehen kanssa, ja tänään tehtiin vähän tokotreeniä ulkona ja keppitreeniä.

Tokotreeni meni ihan jees, tuntui seuraavan vähän kaukana musta, mutta sitten tajusin korjata omaa linjaani. Ilmeisesti kävelin taas vinoon, koska korjauksen jälkeen Pyryn paikka oli paljon lähempänä mua. Tehtiin kaikki ALO-luokan liikkeet, ja palkkasin luoksetulossa ja lopuksi. Seuraaminen tehtiin vain vapaana, ei kytkettynä. 

Keppitreeni meni mahtavasti. Pyry teki aina kerran kepit ja sitten leikittiin pitkään. Tehtiin hyppyeste - kepit - rengas-treeniä ja sitten lähettämistä kepeille molemmin puolin täysin keppien sivusta. Pyry teki tosi hienolla vauhdilla, meinaa vaan välillä loppupäässä herpaantua keskittyminen kun alkaa odottaa palkkaa. Huomasin että helpottaa jos itse etenen keppien päätä kohti nopeammin, ettei Pyry rupea kattelemaan sivuille.. Pitäis käydä nyt viikonloppuna treenaamassa kentällä paremmin kepeillä, jotka ei anna niin paljon periksi Pyryn menossa ja samalla voitais tehdä vähän myös kontaktitreeniä A:lla.

3 kommenttia:

  1. It`s great that Pyry is model! Pyry is beautiful!

    I hope we will be the best in obedience competition.

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva! Sain jonkun koirahaasteen, niin lähetänpä eteenpäin. Ei ole pakko tehdä, ite tein vaan koska tylsää. :P
    http://quuhiiri.blogspot.fi/2013/09/saatiin-koiraaiheinen-haaste-ja-nyt-sen.html

    VastaaPoista
  3. I write post about lapinporokoira. In this post is Pyry's drawing and Pyry's photo. I dedicate the post for you. I hope you read it. You can translate the post in application in my blog. It is: Google Tłumacz.

    VastaaPoista