maanantai 23. syyskuuta 2013

Terveen paperit

Eilen käytiin Myrskylässä synttäreillä. Aluksi oli tarkoitus, että Pyryn kanssa oltaisiin Janin porukoiden kotona, ja ettei Pyry ja belgikaveri Vertti näkisi tällä kertaa toisiaan, kun Pyryllä oli vielä "sairasloma". Ei viitsitty jättää Pyryä kotiinkaan, kun sillä on koko viikon ollut aika tylsää.

No annettiin kuitenkin Pyryn ja Vertin tavata sisällä ilman Pyryn kauluria, oli se kyllä sellaistakin rymyämistä, varsinkin kun Pyryllä oli vähän ylimääräistä energiaa patoutuneena. Se näkyi vähän jo jäykistelynä ajoittain. Eilen sisälläkin ja aamulla sisällä sai muutenkin olla ilman kauluria, kun silmä vaikutti aika terveeltä. Ja eipä Pyry välittänytkään silmästä, se oli kokoajan näkyttämässä jalkaansa, kun siitä oli karvat ajeltu.

Tänään käytiin sitten kontrollissa. Silmä on aivan terve eikä silmätippoja tai kauluria tarvi enää käyttää. Ihan kiva, Pyryllä oli töiden jälkeenkin aika reilusti energiaa ja hyppi lähinnä nenän korkeudella. Käytiin sen kunniaksi Pyryn kanssa pyörälenkillä.

Jännä kyllä, kuvittelin, että Pyry olisi sairaslomansa aikana alkanut hyppimään seinille, kun ei päässyt ulkoilemaan ja liikkumana. Kuitenkin Pyry ennemminkin masentui, kuin pursusi energiaa. Energiaa löytyi tosin ilman kauluria taas, ja tänään oli ihan kierroksilla.

Tänään ollaan vähän virkistetty tokomuistia, ja kotona tehty kaukoja. Olen käyttänyt "taka"-sanaa merkkaamaan takapalkkaa, ja se on hyvin toiminut.

Nukutuksesta tulee 28 vuorokauden doping-varoaika. Se juuri ehtii loppumaan ennen Orimattilassa järjestettävää tokokoetta 20.10.2013, johon suunnittelin ilmoittautuvani. Se toivon mukaan on sitten, se meidän ensimmäinen koe, ja päästään koekynnyksestä yli. Kovasti toivon saavani ne kolme ALO1-tulosta, jotta saadaan se  TK1, ja päästään suunnittelemaan AVO-luokan treenejä. Tavoitteena olisi ensi syksynä viimeistään päästä AVO-luokan kokeeseen, jos tähdet ja kuu ovat oikeassa asennossa. No... katsotaan nyt saadaanko niitä ALO1-tuloksia edes tänä vuonna :P

Ja TK1:n jälkeen voidaan keskittyä paremmin agilityyn vaihteeksi, ja vähän vähemmän vakavasti tokoon.

Näihin kokeisiin suunnittelin osallistuvani riippuen siitä miten edellinen koe meni:

  • 20.10.2013 sunnuntai, Orimattila, tuomarina Marita Packalén
  • 9.11.2013 lauantai, Porvoo, tuomarina Harri Laisi
  • 1.12.2013 sunnuntai, Porvoo, tuomarina Harri Laisi

6 kommenttia:

  1. I`m very happy that Pyry is healthy! :) I want use Pyry`s photo in my blog: zew-polnocy.blogspot.com. I will write post about lapponian herder. This photo and Pyry is beautiful! (http://nekkupyry.kuvat.fi/kuvat/Pyry+23.8.2012+by+Juha+Sinisalo/DSC_9588.jpg)

    VastaaPoista
  2. You and Pyry train obedience? It`s great.

    VastaaPoista
  3. Hi!

    You can use Pyry's photo in your blog and you can draw him. It would be nice to see the drawing when it is ready.

    Yes we train obedience and I'm planning to go to obedience contest with Pyry in three weeks. I'm a bit nervous about it.

    We haven't done this week any training with Pyry, but some update is now in our blog. :)

    VastaaPoista
  4. Thank you very much! I`m very happy! :)

    Don`t worry. You and Pyry are great!

    VastaaPoista