lauantai 7. syyskuuta 2013

Porvoossa mätsäröimässä

Tänään käytiin Porvoossa mätsärissä. Ei ollut paljoa porukkaa, kun ei sitä kyllä oltu hirveästi mainostettukaan.. Isojen kehässä oli hurjat 2 koiraa, ja Pyry oli näistä punainen ykkönen :) Pienten ja pentujen kehässä oli sitten vähän enemmän koiria, mutta ei ihan hirveästi, eikä kamalan kauan joutunut odottamaan BIS-kehää.

BIS-kehässä oltiin kuudesta koirasta (siniset ja punaiset ykköset molemmat samassa) neljäs ja saatiin hurjasti ruokaa. Kivasti Acanaa, kun sitä nyt on tullut joskus syötettyä.

Lisäksi käytiin ShowHaun kuvauksissa, ja jossain vaiheessa saa odotella sitten ShowHaun nettisivuille Pyryn kuvaa äänestettäväksi. Siitä sitten mainosta myöhemmin :)

Pyry on kyllä niin ihana, kun se voi rentoutua muiden koirien keskellä vaikka selälleen rapsutettavaksi, ja se ei välitä ollenkaan muiden koirien sille haukkumisista yms. Sen kanssa on niin helppo liikkua missä vaan. Ja sen keskittyminen yhdessä tekemiseen on kyllä aivan mahtava nykyään vaikka missä häiriössä. Yhtä urospentua pääsi vähän moikkaamaankin kun se tupsahti siihen meidän eteen. On se Pyry niin ihanan itsevarma ja rauhallinen noissa tilanteissa :)



Pyry sai siis ruokapusseja, näytepusseja, jotain kakkapusseja ja todella ison kaulapannan joka lähti kiertoon jollekin isommalle koiralle. Ihan hyvä saldo joka tapauksessa :)

5 kommenttia:

  1. Terve! I`m Aleksandra and I`m from Poland. I love lapinporokoira from three years. I have lapinporokoira mix - small lapiporokoira :). She`s Kulka. I also love another dog from Finland - suomenpystykorva, lapinkoira and karjalankarhukoira. I would like to visit Finland. I love forests! Now I learn finnish. I invite you to my blog - pysuira.blogspot.com, but it`s in polish...
    Do widzenia! / Näkemiin!

    VastaaPoista
  2. Which breeds does your lapponian herder-mix have? I do also love lapponian herder, and the next dog will be also lapponian herder. Nice that you are learning finnish. :)

    VastaaPoista
  3. Kulka's father is lapinporokoira, mother is hybrid. If you want I can send you Kulka's photos :). Kulka look like little lapinporokoira. Now I learn grammar. I have book in finnish, it`s title: Tottelevaisuuskoulutuksen perusteet, author: Piritta Pärssinen. Do you have this book?

    VastaaPoista
  4. No, I haven't read that book about obedience. But I think it might be very good book, and I shoud read it sometime.

    Is Kulka's father from Finland or is it polish dog? I would like to see photos of Kulka.

    It's very nice you want to learn finnish. You can ask if you want translation to some words or sentences you can't find from dictionary.

    VastaaPoista
  5. Kulka's father was a stray dog, unfortunately I don`t know where is he from. Maybe he doesn`t have pedigree, but he looks like lapinporokoira. He was medium size and has black tan coat. He has tail like lapponian herder. Maybe I`m mistaken that he was lapinporokoira. Unfortunately I don`t took photo him. I` didn`t see Kulka's father again.

    If you want you can see Kulka's photo in koiraelaimet.blogspot.com. There is only one, but I write post about my dogs soon and add more photos.

    Thank you :). Sure I will ask you about something.

    VastaaPoista