maanantai 3. kesäkuuta 2013

Huh hellettä!

Kyllä on ollut niin kuuma, että ulkona Pyry etsii heti ensimmäisen varjon eikä siitä liikkuisi. Kerrankin kun heitin sille noutokapulaa, niin Pyry haki sen, suuntasi ensimmäiseen varjoon ja meni makaamaan varjoon kapula suussa. No, ainakin on varma kapulan pito, eikö.

Aika lyhyitä tokotreenejä ollaan tehty tälleen kotona, pitäisi varmaan taas suunnitelmallisemmin jaksaa treenata, mutta kun on NIIIN KUUMA.

Lauantaina päivällä kävin tekemässä Pyrylle tuonne Sarvilahden metsään verijäljen, jossa taisi olla kolme kulmaa, mutta ei ollut kovin pitkä, varmaan alle 500 metriä. Johtuen siis siitä, että en päässyt metsässä oikein mihinkään suuntaan, kun se oli sellaista ryteikköä. Illalla sitten ajettiin se, oliskohan ollut n. 6 tuntia vanha. En vaan ottanut huomioon illalla jäljen ajamisessa sitä, että siellä metsässä olisi miljoona hyttystä, ja minulla ei ollut hyttyskarkotetta. Aaaargh!! Joten kärsivällisyyttä ei ollut pätkääkään.

Alku meni hyvin ja tosi tarkasti jäljellä, ekassa kulmassa meinasi mennä hieman muutaman metrin liian pitkälle, ja tokan kulman jälkeen oli aukea paikka, ja koska päivällä oli tuullut aika paljon, niin Pyryn mielestä jälki meni pusikossa luonnollisesti, ja koska en olisi pystynyt menemään sieltä ( ja ilmassa oli ne miljoona hyttystä), niin autoin Pyryn aukean ohi, ja jatkettiin sitten jälkeä 50 metrin päästä metsässä. Ja se meni jälleen hyvin tarkasti. Merkitsin jäljen ruskeilla pyykkipojilla, joissa ei ollut nauhoja, koska Pyry vaikutti viimeeksi seuraavan niitä. Nyt ei ainakaan selkeästi seurannut.

Seuraavan kerran pitää muistaa katsoa paremmin paikka johon teen jäljen, että pystyn tekemään kunnollisen pidemmän jäljen, ja muistan ottaa hyttyskarkotetta ja kunnon vaatteet illalla jäljen ajamista varten.

Tänään käytiin Myrskylässä (sekä lauantaina) ja Pyry pääsi juoksemaan Vertin kanssa, kun ei oikein lenkkeilläkään voinut kuin vasta illalla. Olipa ilo irti, kun ihan viikolla pääsivät leikkimään.

Kävin myös tokokentällä ennen lenkkiä vartin treenaamassa. Leikittiin vähän (Pyry leikki!), tehtiin A-estettä, yksi luoksetulo, liikkeestä maahan, sekä hyppy ja seuraamista hypyllä. Seuraaminen oli todella hieno, ja Pyry innostui hyvin leikkimisestä ja liikkeistä. Jäävässä Pyry ei noussut istumaan ekalla käskyllä, pitää kiinnittää tähän huomiota, että se tosiaan nousee yhdellä käskyllä. Muuten kaikki meni hienosti. Varmaan suurin ongelma meillä taitaa olla se jännite, kun Purnu treenaa myös samalla kentällä. En ehkä itsekään pysty olemaan täysin vapaantunut. Pitää testata vähän eri porukoissa treenaamista, jotta saadaan varmuutta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti