maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ma-toko-pikatreeni

Sunnuntaina käytiin tokokentän vieressä olevalla hiekkakentällä tekemässä pikatreeni lämmössä. Nopea pissatus, ja sitten hommiin. Tehtiin seuraamista, jääviä ja luoksetulo. Palkkasin vaihtelevasti namilla. Muistaakseni kaikki meni todella hyvin, vaikka vähän jätätti käännöksissä, mutta ei siten, mitä tekee treenikentällä. Luoksetulo oli hyvä ja nopea. Ja sitten leikittiin lopuksi lelulla, ja lähettiin.

Maanantaina mentiin meidän vuorolla treenikentällä kun oli enää 15 minsaa aikaa, niin tuli varmasti tehtyä lyhyt treeni (kun en osaa muuten pitää treeniä lyhyenä). Muut oli jo lopettelemassa, ja ei haitannut, koska sittenhän oli koira- ja ihmisyleisöä, mutta ei ketään muuta tekemässä samalla.Tosin ei tullut tehtyä paikkamakuuta. Ennen treeniä oltiin käyty tekemässä tunnin lenkki, ja tuntui että se oli vain hyväksi.

Tehtiin muutama lyhyt seuraaminen, jäävät ja luoksetulo ja lopuksi paikalla kääntymistä takapuolta käyttäen ja seuraamista, jonka käännöksissä palkkaus. Palkkasin namilla paljon, jotta saisin juuri tuolla kentällä Pyryn innokkaammaksi. Seuraamisissa käännöksissä jäi vähän jälkeen, mutta se on ihan luonnollista kun ollaan tylsällä treenikentällä. Luoksetulo oli tuolla kentällä jälleen hidas. Pitää varmaan tuolla tokokentällä tehdä vain lelun avulla luoksetuloja tai juoksemalla karkuun, ja muualla sitten kokeenomaisia luoksetuloja. Sitten lopetettiin kentällä ja pieni kävelytauko, ja käytiin lähinurmikolla tekemässä pari liikettä seuraamista palkalla, luoksetulo (joka oli taas hyvän nopea) ja lopuksi leikkipalkka. Pyry leikki tosi innolla ja vauhdilla, vaikka oli 24 astetta lämmintä, ja korkeavireisimmätkin koirat olivat kentällä muuttuneet lahnoiksi.

Keskiviikkona meinaan panostaa käännöksissä palkkaamiseen, siirtymiin sekä perusasennosta palkkaamiseen. Ja jos muistan, niin makuusta perusasentoon ja perusasennosta makuuseen nopeasti. Sitä tosin pitää nyt harjoitella kotonakin paremmaksi. Luoksetuloa voitaisiin tehdä vauhdilla. Muina päivinä pyrin käymään Pyryn kanssa jossain nurmikkokentillä treenaamassa lyhyitä treenejä (möllitokot on nurmikkokentällä). Ja treenataan käännöksiä, perusasentoja ja leikkimistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti