lauantai 29. kesäkuuta 2013

Agi tekniikkatreenit: takaaleikkaus

Pyry oli agitreeneissä alussa ihan hirveän innoissaan, mutta enköhän mä sen tokalla kierroksella saanut lamaannutettua. Jotenkin itsellä ei tällä hetkellä riitä intoa viilata tekniikkatreenejä, vaan haluaisin välillä tehdä vaan sellaista helppoa treeniä. No ei meillä ole enää tekniikkatreenejä kuin 3-4 kertaa ja sitten alkaa taas jatkoryhmän treenit.

Takaaleikkaus taisi onnistua hyvin vain yhdessä kohtaa, ja loppua kohti sekin alkoi menemään huonommin. Suurin ongelma oli se, että mä annan seuraavalle esteelle käskyn liian myöhässä, ja ehdin edetä hirveän pitkälle itsekin.

Tässä on rata:
Kaikkein parhaiten Pyryn lähetys 1-esteeltä putkeen oli 1-esteen toiselta puolelta. Keinulle Pyry meni aluksi taas niin vauhdilla (kun erehdyksessä itse juoksin), niin keinun rämähtäessä alas Pyrykin hypähti alas. Seuraavat kerrat meni taas mukavasti hitaammin kun itse muistin hidastaa keinulla.

Takaaleikkauksen 4-esteeltä 5-esteelle tein joka kerta armottoman myöhään, ja todettiin että joka tapauksessa paras tapa meille on tuossa valssata. Puomin kontaktilla Pyry meinasi tulla aina sivusta alas, koska itse jouduin niin paljon väistämään putkea, niin Pyry meinasi tulla mun liikkeen mukana. Ihan lopuksi tein tuossa kohtaa vielä erikseen namikuppipalkkaa kontaktille, ja itse liikuin siis pois päin väistäen putkea. Pyryn lempikohta oli ehdottomasti esteet 6-10. Pyry rakastaa A-estettä ja rengasta. Kouluttajakin neuvoi että renkaalle kannattaa mennä lähemmäs ohjaamaan, kun siihen mennään sivuttain, mutta eipä mun tarvinut kun Pyry ohjautui suoraan renkaalle ja siitä vauhdilla takaisin A:lle. Takaaleikkaus esteeltä 6 esteelle 7 onnistui ekoilla kerroilla, ja loppua kohti alkoi mennä huonommin. Meidän puolustukseksi itse en ollut syönyt kunnolla koko päivänä ja oli aika lämmin.

Keppejä treenattiin erikseen, ja loppua kohti vauhti aina lisääntyy. Kun saisi sitä vauhtia siihen alkuunkin. Takaaleikkaus esteeltä 11 esteelle 12 ei oikein onnistunut, kuin varmaan kerran. Erikseen tein sitten takaaleikkauksen lopuksi väärinpäin esteen 15 ja 14 välissä ja lähetin putkeen. Se meni täydellisesti. Kouluttaja sanoi tuossa että kyllähän Pyryltä löytyy välillä sitä motivaatiota ja vauhtia..

Olen kyllä miettinyt että kuinkahan paljon tosta motivaatiosta johtuu mun omasta halukkuudesta treenata ja viilata eri kohtia. Tuntuu että itsellä ei oikein ole intoa tässä vaiheessa kuitenkaan jaksaa viilata eri tekniikoita niin paljon kuin tässä tehdään. Kuitenkin olen tyytyväinen siihen, että olen nyt oppinut oikeasti eri tekniikoita, ja tiedän mitä ne tarkoittaa ja mikä sopii meille missäkin kohtaa. Kyllä niitä tullaan hyödyntämään, mutta kaipaan jo siihen normaaliin jatkoryhmään treenaamaan.

Ensi viikolla onkin taas Nina Mannerin treenit. Siellä yritetään valaa meihin molempiin vähän motivaatiota taas..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti