perjantai 8. huhtikuuta 2016

Terveystarkeissa

Tänään käytiin Tarja Kolisojalla silmä- ja polvitarkeissa. Kun Pyrylle ja Haltille laitettiin silmätipat, niin Halti reagoi taas aika jännästi. Se vähän alkoi jännittää kun ei ymmärtänyt mitä sen fyysiselle koskemattomuudelle tehtiin, ja tuli levottomaksi, alkoi pomppimaan ja juoksentelemaan huoneessa, samoin tapahtui silmätarkastuksen jälkeen, mutta ei ihan samalla intensiteetillä. Vähän yllätyin.

Molemmat antoi silmät tutkia hyvin, Haltia selkeästi jännitti enemmän, Pyry ei vaan halunnut olla ja väisteli kuonollansa. Molemmat jännitti aika paljon polviansa tutkimuksessa.

Molemmilla on terveet silmät ja 0/0 polvet. Haltilla oli oikean linssin takakapselissa pistejäänteitä. Lääkäri sanoi, että jos pistejäänteitä olisi enemmän ja molemmissa silmissä, niin olisi kyseessä PHTVL/PHPV, mutta ilmeisesti sitä se ei ole, koska sitä oli vähän vain toisessa silmässä.

Pyryllä oli myös jotain jäänteitä (en saanut lausunnosta ihan selvää), mutta oletettavasti samat mitä oli silloin ekalla kerrallakin silmätarkissa. Pyryllä myös pigmenttipiste on pysynyt samanlaisena kuin viime tarkastuksessa, joten se on vain eläinlääkärin sanoin "kauneuspilkku".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti