torstai 21. huhtikuuta 2016

Huomenna kisoihin

Huomenna on agikisat pitkästä aikaan Kotkassa KKS:n hallilla. Pyry tykkää siitä hallista tosi paljon, ja on aina innoissaan kun mennään sinne. Tuomarina on Pertti Siimes, ja katsotaan miten menee. Voi olla viimeisiä tämän kevään kisoja, jos kohta alkaa lämpenemään.

Vähän mietityttää että kannattaako Pyrylle oikeasti opettaa niitä kontakteja juoksukontakteiksi kehikolla, kun ne toimii vanhalla käskyllä/tavalla aika varmasti puomilla. Jospa vain vahvistaisin puomilla vanhaa käskyä, ja antaisin sen vähän hidastaa siihen, ja A-esteellä jatketaan kehikkotreeniä. Treenaaminen on hirveän hankalaa kun tarvisi aina jonkun toisen auttamaan, ja sitten tarvisi aina sen puomin jossain vaiheessa treenaamiseen ja häivyttämiseen.

Sain muuten kisavideon viime kisoista JAU-areenalta, Pyryn hypäriltä. Tästä vaan parannetaan :)



Kepeille vientiin olisi pitänyt panostaa ja lähteä viemään putken suulta, jotta vauhti olisi säilynyt. Samoin olisi pitänyt odottaa kepeillä, eikä mennä liian aikaiseen edelle kun ei voi vedättääkään eteenpäin (ongelma joka huomattu aiemminkin). Ja lopun saksalainen olisi voinut olla vähän tiukempi, mutta ainakin näyttää että Pyryllä oli kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti