keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Hieronnassa

Tänään kävi molemmat koirat hieronnassa. On pitänyt jo kuukauden ainakin käyttää hieronnassa, ja näköjään tarvetta oli. Pyry oli jälleen kerran hyvässä kunnossa, ainoastaan lannerangassa oli pientä jumia, mutta ei mitään muuta.

Haltilla taas, oli selkä niin jumissa, että hieroja kysyi onko Haltin kanssa tehty vetotreenejä. No ei ole tehty. Eikä se juurikaan vedä hihnassa tai mitään. Ainoa mitä tuli mieleen jälkeen päin oli se, että ollaan treenattu enemmän keppejä. Olisko sitten niin, että Haltin selkälihakset ei ole vielä niin kehittyneet, vaikka kujilla on tehty, eikä nyt niin hirveästi ole tehnyt vielä kunnon pujottelua. On se kumma, vaikka selkä on ollut ihan jumissa, niin agilityssä vedetään ihan täysillä. Halti on kyllä sellainen koira, joka ei näytä mitään jumejaan tai kipuja muutenkaan, että sen kanssa pitää olla extra varovainen, jos jotain merkkejä tulee.

Joo, eli selkä oli aika jumissa ja kireä, ja hieronnassa saatiin aika hyvin kai avattua sitä selkää. Ja kyllä Halti nukkuikin Pyryn hieronta-ajan ihan sikeästi, oli sen verran rankkaa. Vähän Halti sitä hierontaa jännittikin, eikä millään meinannut luovuttaa, ihan lopussa lopulta laittoi päänkin alas ja rentoutui. Sovittiin että mennään kuukauden päästä uudestaan katsomaan, että miltä selkä näyttää sitten. Kuulemma agilityä saa jo maanantaina taas normaalisti treenata, mutta jätetään varmaan se vielä väliin.

Luulen että pitää myös keppitreenejä vähentää pikkasen. Alun perin oli vähän tavoitteena että oltaisiin saatu kepit valmiiksi tässä keväällä, mutta taidan siirtää sen tavoitteen syksylle, eiköhän siihen mennessä saada kepitkin valmiiksi vähemmällä treenillä. Ja valmiit kepit tarkoittaa sitä, että Halti osaa tehdä kepit itsenäisesti, eri kulmista ja eri ohjauksilla ja eri häiriöillä. Itseasiassa Haltihan on tehnyt jo suoria keppejä aika kivasti, mutta sen tarvitsee ihan hirveästi keskittyä siihen, muuten saattaa joku väli jäädä välistä. Keskittyessään menee kyllä hienosti ja nopeasti suoratkin kepit.

Tällä viikolla mulla on ollut talviloma, joten muutaman kuvan olen puhelimella ehtinyt ottaa ja ollaan lenkeillä löydetty kukkiakin.
EEii sitä lomallakaan saa pitkään nukkua..

Halti kantaa välillä tätä lelua kokonaiset lenkitkin, kun tarvitsee leuoillensa töitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti