maanantai 22. helmikuuta 2016

Wessmanin agivalmennus sunnuntaina

Pyryn kanssa tällä kertaa koulutuksessa. Otettiin se "suorempi" rata, ja olis ollut ihan ok meille, mutta Pyryn kanssa mentiin ilmeisesti molemmat omaa rataa erikseen toisistamme.


Kattelin videolta että alussa oli intoa paljon enemmän ja kepitkin meni nopeasti pari ekaa kertaa, mutta mokailin niin paljon ohjauksissa, ja vauhti hiipui. Aluksi Pyry meni vauhdilla, ja sitten mokailujen jälkeen vauhti puolittui, mutta mä juoksin silti nopeammalla tahdilla, jolloin mentiin Pyryn kanssa vähän eri rataa, ja Pyry luovutti vedätyksissä yms.  Vähän jäi harmittamaan. Toisaalta itse olisi pitänyt vaan jatkaa treeniä eteenpäin tai tehdä vaikka Pyryn lemppariestettä rengasta, jotta motivaatio olisi pysynyt paremmin. Otin kyllä lotuspallon apuun, ja se auttoi hetken.

Tässä on osa treeneistä:



Toisaalta olisi pitänyt ottaa toiselle kierrokselle Halti mukaan, niin Pyryn ei olisi tarvinut tehdä niin paljon. Halti kuitenkin sai jäädä kotiin, kun oltiin kuitenkin oltu epiksissä lauantaina, ja ilmeisesti teki hyvää olla ilman Pyryä, koska sillä meni tunti rauhoittumiseen kotona meidän lähdön jälkeen.

Positiivista on, että sain tehtyä sokkarit melkein joka paikkaan, jopa renkaan jälkeen 22-esteellä ja heti sen jälkeen 23-esteeltä putkeen sokkarilla. Pyry kyllä kääntyy sokkarilla melkein minne vaan kun vaan olen ajoissa. Kouluttaja tosin sanoi, että Pyry osaa ne sokkarit niin hyvin, että se mielellään jäädessään selän taakse meinaa tehdä sokkaria normiohjauksessakin, jos en ole tarkka ohjaavasta kädestä.

Mun pitäisi nyt siirtyä Pyryn kanssa samalle radalle, mun pitää odottaa koiraa, pitää kontaktia siihen, ettei se katoa selän taakse tms ja tehdä sen kanssa yhdessä.

Tokalla rundilla tehtiinkin sitten puomin kontaktia, hitaammassa vauhdissa matalammalla vireellä täsmällisesti ottaa kontaktin, mutta sitten kun tehdään useampi este ja vauhtia on enemmän, niin hyppää yli. Kouluttajan mielestä se kehikon ajatus ei ole aivan selkeä Pyrylle, kun sen pitäisi joka tapauksessa tarjota sitä heti kun näkee sen. Niinhän se on, ja Haltihan kyllä tarjoaa kehikkoa missä vaan, mutta Pyrylle tarjoaminen ei tule itsestään, ja olen joutunut tinkimään omista kriteereistä jotta päästään etenemään kontakteissa. Uskon että kyllä se ajatus sieltä tulee, ja tekeehän Pyry 9/10 kerroista oikein.

Muuten Pyry on tuntunut viime aikoina olevan vähemmän motivoitunut, ja vauhti on vähän hiipunut. Pitää varmaan alkaa tehdä vaan hetsaustreenejä (heti ensi viikosta lähtien kun on saatu Rannikon treenit ja kisat taputeltua). Ja jos sitten ei näy valoa tunnelin päässä, niin käydään hierojalla tai fyssarilla katsomassa josko olis jotain jumeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti