sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Haltin ystävänpäivän agitreenit

Halti pääsi viikon kolmansiin agitreeneihin, Pyry pääsee taas huomenna mukaan. 

Käytiin AvecAreenalla Porvoossa päällejuoksutreeneissä, tässä rata (keppejä ja keinua ei tehty osana rataa). Tehtiin siis osissa 1-7, 9-13 ja 15-18. Rimat oli tällä kertaa kokonaan 50 cm korkeudessa, ja näytti hyppäävän ihan hyvin.

Meillä on ollut vaikeuksia juuri tässä oikealta tulevien päällejuoksujen ja saksalaisten kanssa, mutta tällä kertaa toimi paljon paremmin. Tietty mun ohjaukset edelleen eivät olleet tarpeeksi selviä, joten ihan kaikkiin takaakiertoihin tai päällejuoksuihin ei mennyt. Mutta harjoitellaan harjoitellaan. Toinen juttu minkä huomasin niin edelleen kumartelen liikaa joissakin kohdissa. Pitäisikö joku saada aina rääkäisemään jos kummarran vähääkään.

Tässä päällejuoksutreenit, saatiin muutama onnistunutkin päällejuoksu:


Ja tässä on loput treenit videoituna, vähän sekalaista ratatreeniä:


Aika mielenkiintoinen huomio tässä vikassa videossa (alkaa kohdassa 1.46). Timo Rannikon ohjeesta kokeilin haukuttaa Haltia ennen yhtä rataa, ja Haltihan meni varmaan 2-kertaa vauhdikkaammin kuin normaalisti, säätöä tuli ennakoivassa valssissa, mutta pitääkin oikeasti alkaa haukuttaa Haltia. En oikeasti ajatellut että sillä on noin suuri vaikutus, että yhden haukun verran haukutan Haltia.

Treenattavaa: 

  • päällejuoksut
  • puomin hetsaaminen ja vauhti
  • puomin 2on2off (pari kertaa tuli läpi, pitää muistaa palata kontaktin vahvistamiseen)


Sen verran pitää vielä sanoa Haltin leikkimisestä. Haltin kanssahan ei oikein ole voinut leikkiä Agi-Kotkien hallissa, se vaan lähtee kontaktille ruinaamaan ruokaa, ja muutenkin kontaktiesteiden lähistöllä se vaan näkee nakin kuvat silmissään. Agi-Kotkien hallilla ilmeisesti häiritsee myös kaikuminen, koska AvecAreenalla Halti on kuitenkin leikkinyt lelulla nyt pariin kertaan ihan normaalisti, kun agiesteet on siivottu pois. Välillä meinaa suunnata puomille, mutta lähtee leikkimään silti. Luulen että ulkotreeneissä saadaan taas tää lelupalkkauskin toimimaan, kun ei kaikki agiesteet ole hollilla. Kotonahan palkkaan Haltia lelulla, ja esim. boksitreeneissä palkkaan hyvin lelulla, eikä ruoka ole ongelma. No, pääasiahan on että Haltilla on motivaatiota, etenkin ruoalle eikä ongelma ole suoranaisesti motivoinnissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti