sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Maanantain agitreenit; saksalainen

Harjoiteltiin yksinkertaisella radalla saksalaista. Itselle tietty tuollaiset kohtisuorat saksalaiset ovat vaikeimpia, mutta Pyryn kanssa meni ihan hyvin ja Haltin kanssa treenattiin ihan vaan yhdellä esteellä saksalaista, ja sitten pari kertaa putkikin mukaan.

Huomattiin tässä, ja jo aikaisemmin harjoitellessani Haltin kanssa päällejuoksuja, niin oikealta tullessa Halti ei lue mun ohjausta ja tulee esteen ohi, toisella puolella ei ole ongelmaa, ja Pyry tulee mun ohjauksissa molemmin puolin. Pitää siis harjoitella Haltin kanssa enempi oikealta puolelta. Kouluttajakaan ei huomannut mitään erilaista mun vasemmassa ja oikeassa ohjauksessa. Mun pitää ilmeisesti olla vaan selkeämpi ja ehkä odottaa hetki esteen lukittumista.

Alla video Haltin treeneistä, se on lähinnä vaan yhdellä esteellä ohjauksen opettelua:


Ja vielä Pyryn treenit, jotka muuten oli puolet lyhyemmät Haltin treeniaikaan verraten, kun videolta katsoin kauan olin kuvannut kumpaakin treeniä. Haltin videota oli vaan vähän enemmän raakattu, kun siellä oli kaikkea turhaakin.



Lopuksi toisella kierroksella treenattiin sitten kontakteja. Haltin kanssa A-estettä ja vähän puomia, ja Pyryn kanssa molempia juoksuna. Molemmat tosi hienosti 100 % haki aina boksia. A-esteellä Halti vaan tuppaa hyppäämään aika yläosaan boksia (silloin kun ei tarjoa 2on2offia), kun Pyry tulee aika sopivasti keskelle.

Pyry myös on alkanut tosi hienosti tarjoamaan puomin kontaktia (sitä tehtiin pöydän avulla). Kotitreeneissä on Pyryllä auttanut se, että itse liikun, tai paikallani juoksen boksia kohti, niin Pyry lähtee hyvällä vauhdilla hakemaan boksia. Aikaisemmin on ollut ongelmana että Pyry tekee kerran, ja meinaa aina lähteä muihin hommiin sen jälkeen (motivaatiota on ollut vaikea löytää toistoihin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti