sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Viikon jutut

Keskiviikkona meillä oli kevätkauden ekat tokotreenit Loviisassa. Pyryllä ja muilla uroksilla on alkanut olla kevättä rinnassa ja Pyry oli sitä mieltä että ryhmässä oleva Purnu-pyrre olisi pitänyt ottaa päiviltään. Parisen kertaa yritti hihnassa hyökätä päälle (kuitenkin n. viiden metrin päästä), kun mun huomio oli kiinnittynyt muualle. Alussa en sitten päästänyt Pyryä vapaaksi, vaan treenattiin kytkettynä kartioiden kanssa suoraan seuraamista. Oli kyllä sen verran lunta, että oli se aika kahlaamista.

Hyppyä tehtiin parisen kertaa. Ensin hypyn taakse istumista pari kertaa ja sitten koko liikkeenä, enkä antanut käsiapua ollenkaan takaisin hypyn kautta hyppäämiseen. Se oli aika hieno!

Treenattiin kaukokäskyjä, ja yritin ottaa oikein varman päälle ja palkkasin pelkästään, että liikuin pois Pyrystä ja takaisin, mutta silti se ehti vinkua joka välissä. Se oli tosin muutenkin ylivirittynyt siihen liikkeeseen, että pitää yrittää tehdä sitä aivan viimeiseksi, kun Pyry olisi edes vähän väsynyt.

Tehtiin myös yksi seuraamisesta maahan, ja jäi vähän vinoon. Varmaankin johtui taas mun vinoon kävelemisestä.

Tein pientä paikkamakuuta itsekseni Pyryn kanssa, kun muut puuhasi siinä ympärillä. Ihan kivasti teki töitä, vaikka välillä vähän meinasi kytätä Purnua. Lopussa Pyry oli jo luovuttanut, ja aina Purnun lähellä tarjosi vaan kontaktia, mikä oli ihan hyvä.

Lauantaina kävi Jästi kylässä, ja pääsivät leikkimään ja porokoirapainimaan, eli kovilla äänitehosteilla äristiin ja mölyttiin. Sisällä leikkivät aivan kuin pentuina, ja Pyry jopa heitti maihin, kun Jästistä ei mitään totista urosuhkaa ole.
Pyry ja Hippu päättelivät jostain että pitää haukkua saadakseen namia
rallia..
lisää rallia

BFF Forever!

Pyryn irvistys..

kohti auringonlaskua..
Ja tänään Pyry pääsi leikkimään taas Vertin kanssa, ja sitten tässä iltapäivällä käytiin samoilemassa metsässä ja etsimässä uusia reittejä.

Ajattelin tosiaan tiistaina mennä agiepiksiin, mutta mitä enemmän sitä ajattelen, niin sitä enemmän ahdistaa ja stressaa.. Ainoa tapahan siitä on päästä eroon, niin on käydä enemmän epiksissä. Joten pakko kai se on mennä lopulta. Keinun Pyry todennäköisesti kyllä menee, mutta harmittaa että en voi olla yhtä varma keinusta kuin aikaisemmin. Myöskin kepit on viime aikoina menneet vähän huolimattomasti, joskus on mennyt hitaasti, ja sitten kun on vauhtia niin saattaa yhden välin alusta tai lopusta jättää väliin. Tässä pitää kai varmistaa että kepit menee oikein. Kontaktit ovat olleet tosi varmat viime aikoina, joten nyt pitäisi sitten yrittää muistaa treenata kisakontakteja. Ja siis siten että menen kuten treeneissä ja liikun normaalisti, enkä jäädy kontakteilla kuten edellisellä kerralla.

Ollaan oltu yhteensä viisissä epiksissä (muistaakseni). Ainakin Kotkassa mölliradalla, Nurmijärvellä kisaavien radalla (keinu ja kepit), Loviisa-Porvoo-kaupunkiottelussa Porvoossa (Pyry voitti kaikki!!!) ja seuran omat kisat, jossa oli kaksi rataa sekä vuoden alussa kisaavien rata Riihimäellä.

Kotkassa oli hyvä vauhti ja fiilis, Nurmijärvellä Pyry oli aivan lahna, Loviisa-Porvoo-ottelussa Pyryllä oli tosi kivaa ja hyvä vauhti. Omissa kisoissa lahnaili taas (saattoi johtua myös silmän kivuista) ja Riihimäellä oli tosi magee vauhti ja into. Olen yrittänyt miettiä näistä eroavia tekijöitä, eli mistä se lahnailu johtuu kisoissa.  Mielestäni olen aika paljon jännittänyt kaikissa, mutta oman seuran kisoissa eniten. Suurimmassa osassa kisoista oli ihan ok lämpötila. Niissä kisoissa, joissa on mennyt hyvin, niin Pyry on joutunut odottamaan aika pitkään. Mahdollisesti myös oma jännitykseni on näissä ehtinyt jo vähän hellittää. Näissä joissa meni huonommin, niin oltiin melkein heti vuorossa. Ehkä tämä vaikuttaa asiaan. Missään näistä epiksistä Pyry ei suostunut leikkimään, joten se ei voi vaikuttaa. 

Katsotaan nyt sitten tiistaina miten menee, ja mikä saattaisi vaikuttaa. Huomenna mennään pikaisesti agitreeneihin kuitenkin, kun haluan kokeilla keinua ja keppejä ennen epiksiä (että muistuu mieleen). Joten ainakin saattaa noi agitreenit edellisenä päivänä vähän vaikuttaa tekemiseen (positiivisesti tai negatiivisesti). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti