maanantai 10. maaliskuuta 2014

Agitreenit

Nyt meni ajatus sekaisin, oliko tämän päivän aiheena vastakäännös vai poispäin käännös vai mikä??Kuitenkaan tällaista ohjausta ei ole tainnut meille aikaisemmin tullakaan vastaan. Tässä radassa 7-putkelta ohjattiin kuvan alapuolella molemmin käsin 8-esteen viereen ja siitä kiepsautettiin koira ympäri poispäin ohjaajasta vartalo-ohjauksella.


Tää oli yllättäen kiva rata, kun oli pelkkää vauhtisuoraa, Pyry olisi jaksanut vetää tätä vaikka kuinka paljon. Kontaktit meni tosi hienosti, ja erityisesti tykkäsin A-kontaktilta lähettämisestä 5-esteelle. Pyry irtosi tosi hyvin sinne pitkälle, ja sain hyvin otettua paljon välimatkaa sillä välin kun Pyry suoritti estettä. Muutenkin kontaktiesteiltä lähettäminen tuntui onnistuvan hyvin.

8-esteen käännöstä harjoiteltiin ensin namialustan kanssa, jotta Pyry hakeutuu oikein esteeltä poispäin minusta, ja se meni hyvin. Pyry oli kyllä hyvässä vedossa, ja veti kyllä estettä suoraan moneen otteeseen putken kautta, kun yritin ottaa Pyryn haltuun heti putken jälkeen ja tehdä ohjausta. Onnistuttiin aika hienosti useamman kerran kyllä, ja se mun mielestä toimii aika hyvin Pyryllä. Mun pitää vaan vahvasti ottaa Pyry haltuun, ettei Pyry ehdi lukita estettä, ja kun oma liike ja ajoitus on oikea, niin ohjaus menee ihan hienosti. Tämä on varmasti sellainen ohjaus, mitä treenataaan kesällä.

Käytin namialustaa muutaman kerran radan lopussa, ja Pyryllä meinas kyllä lähteä vähän lapasesta. Puomiltakin meinasi lentää suoraan viimeisen esteen palkalle, mutta ihan kivasti tuli kyllä mun kanssa tekemään radan loppuun. Kyllä se välillä osaa kanssa pelleilläkin..

Lopuksi tehtiin keinua kolmisen kertaa, ja meni ihan kivasti. Varsinkin viimeisin oli tosi reipas keinun suorittaminen. Kyllä se "kuivaharjoittelu" koti"keinulla" on tuottanut tulosta, kun ollaan saatu vähän enemmän oikeanlaista rutiinia alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti