maanantai 31. maaliskuuta 2014

Agitreenit; saksalainen

Rata:

2-esteellä ja 11-esteellä piti tehdä saksalainen. Mä taas yliajattelin, ja kädet ja jalat meni sekaisin. Onnistui se lopulta useamman kerran, ja ihan hienosti varsinkin tuossa radan alussa. Tälleen jälkeenpäin ajatellen, tosiaan ajattelin aivan liikaa, olisin vaan oikeasti vain lähettänyt normaalisti oikealta ja tehnyt persjätön. Ja mietin tälleen jälkeenpäin, että tuollaisella radalla todennäköisesti olisin tehnyt niisto-persjätön 2-esteellä.

Ennen radan läpi käymistä treenattiin putkea. Ei olla sitä pitkään aikaan tehty, ja Pyryllähän on ollut ennen ainakin ongelmana se, että se menee vauhdilla pussiin, mutta menee pää liian pystyssä/ryhdikkäästi, ja ainakin Loviisan agipussissa sotkeentui useamman kerran tämän vuoksi. Joten treenattiin erikseen taas sitä, että Pyry tulee pussista pää alhaalla (namialustan avulla). Sitten tehtiin rataa muutamaan otteeseen, ja pussi meni ihan kivasti. Keinulla jarrutin aika selkeästi vielä, jotta Pyry osaa varmasti varoa. Voin kyllä varmasti jättää jarruttelut vähemmälle pikkuhiljaa, kun Pyry selkeästi hiffaa paremmin milloin mennään keinulle.

Aika siistiä oli Pyryn ohjautuminen 9-putkelta 10-putkelle. Itse juoksin 10-putken kohdalla kun Pyry tuli vasta 9-putkelta, ja tein ohjauksen putken kohdalla ja jatkoin matkaa. Pyry hienosti meni putkeen, vaikka olin jo paljon pidemmällä putken toisessa päässä. Jostain syystä tosin keinulta 9-putkelle oli hankala Pyryn mennä, se ei jotenkin huomannut sitä putken päätä ikinä ekalla yrittämällä.

Pyryllä oli tosi kiva vauhti, eikä se juurikaan kärsinyt vaikka toistettiinkin asioita. Enemmän kiinnosti namit kin leikkiminen tällä kertaa tosin. Se lauantainen lahna, joka mulla treeneissä oli, niin oli kyllä lämmön aiheuttamaa. Tässä pitääkin sitten miettiä tosiaan miten kesällä treenataan Pyryn kanssa, että pysyy into. Lämpimillä ilmoilla ei vaan voida treenata. Mannerin treeneihin on tietty mentävä, mutta viikkotreenit jätetään kuumalla ilmalla väliin. Ja toivotaan että muistan tämän sitten vielä niinä lämpiminä päivinä. Jos meillä on Kotkan treenit samalla tavalla kuin talvella, niin ei pitäisi olla ongelmaa, kun treenit on sen verran myöhempään. Kunhan pidetään treenit tarpeeksi lyhyinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti