torstai 30. maaliskuuta 2017

Hyvä kun on oma blogi johon kirjoitella turhanpäiväisiä mietteitä..

Kisojen valitsemisen vaikeutta. Perjantaina pitäisi viimeistään ilmoittautua kisoihin, jos haluaa 8-9.4. kisoihin ilmoittautua ja en osaa päättää. Samana viikonloppuna on kolmet kisat; Kouvola/Allan Mattsson, Sipoo/Anne Tammiksalu ja Lahti/Hannele Lummeranta. Vai pitäisikö jättää väliin.

Yleensä ilmoittaudun vasta edellisten kisojen jälkeen, että tiedän missä mennään, mutta nyt ei voi.

No Kouvolaan en mene, koska se halli on kasvihuoneen tyyppinen ja tosi lämmin jos aurinko saattaa paistaa. Ei sovi Pyrylle.

Lahteen tekisi mieli mennä, kun on hyvät ulkoilualueet ja iso odottelualue. Mutta just tajusin että siellä on erilainen keinu kuin muissa halleissa, ja Pyry jumitti viimeeksikin siellä keinulla. Tuomarilla vaikuttaisi olevan kivat radat. Ja mulla on lahjakortti sinne.

Sipoossa on virolainen tuomari, enkä löytänyt hänen radoistaan paljoa mitään tietoa. Sipoossa tietty on parempi keinu, mutta vähemmän tilaa odotella. Tutumpi halli kuitenkin Haltille, ja Pyry on kulkenut ihan ok tuolla viimeeksi.

Voi olla että ihan vain keinun takia päädyn kuitenkin Sipooseen, vaikka niin päätin aikaisemmin tuon Lahden.

Ja muuten en varmaan meniskään nyt heti viikon päästä edellisistä kisoista kisaamaan, mutta alkaa näyttää että pääsiäisestä lähtien voi olla jo aika lämmin Pyrylle ja toi viikonloppu saattaa olla vikat kunnon kisat Pyrylle, missä se saattaa liikkua vielä vauhdikkaasti (jos kuu ja tähdet ovat asennossa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti