keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Agitreenit

Tällä viikolla siirryttiin jo hallille treenaamaan, kun illalla alkoi olla liian pimeää. Toiveena oli keppikulmia ja etenemistä sekä pimeitä putkikulmia. Olin edelleen vähän kipeä, mutta tarkoitus oli, etten juokse hirveästi.

Alku oli jännä, koska molemmilla koirilla oli juoksukontaktit, ja joutui vähän arpomaan että kuinka kovaa piti juosta A-esteen jälkeen, ja miten piti jarruttaa kepeille.

Pyry erityisesti meni A-esteen juoksarin ihan esimerkillisesti, se ottaa sen niin hyvin, vaikka sitä kuinka vedättää kauempaa. Kepit meni pari ekaa kertaa hyvin, ja sitten loppui into ja vaihdettiinkin rengas siihen 4- ja 6- esteiden väliin, niin tuli taas vauhtia. 9-este oli 60 cm, ja muut 55 cm, kerran Pyry tiputti 9-riman jostain syystä (ehkä siksi että olin kipeä ja en ohjannut kunnolla), mutta muuten hyppäsi kunnolla. Pyry varmaan reagoi muutenkin herkemmin siihen, että olin kipeä, ja hidasti mun mieliksi.

Haltin kanssa harjoittelin sitten kepeille lähettämistä. Aluksi pelkästään kepeille, mutta Halti haki takana olevalle keinulle. Sitten saatiin toimimaan ohjauskin, ja ohjasin pari kertaa 1-4-esteiden vasemmalta puolelta, ja Halti haki hyvin kepeille (olisi pitänyt vielä uskaltaa lähettää vähän kauempaa). Testattiin vielä lopuksi että ohjasin 1-4-esteet oikealta (ulkopuolelta), ja voi vitsit kuin hienosti Halti haki kepeille silläkin ohjauksella. Tosi makeesti, ja vaikka seinä oli keppien edessä, niin silti pujotteli ihan täysillä loppuun asti. Ja muutenkin rata meni aika vauhdikkaasti. Ainoastaan ongelmaksi tuli1 10-esteen jälkeinen käännös putkeen. Halti ei ihan kääntynyt kuten Pyry, vaan lähti hakemaan 1-hypylle helposti. Joten tehtiin 10-esteellä vastakäännös, ja johan alkoi toimimaan. Haltilla rimat 45-55 cm. Lopuksi tehtiin vielä keinua, ja treenasin persjättöä keinun jälkeen, ja hyvin toimi.

Tosi kivat treenit, vaikka olinkin sitten seuraavana päivänä taas ihan kipeä.. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti