lauantai 30. toukokuuta 2015

Pyryn agitreenit ja Haltin omatoimiagitreenit

Maanantaina oli Pyryn agitreenit, ja tehtiin agilityrata. Esteillä 7-9 kohdissa kämmäsin kun ajattelin liikaa, mutta muuten oli hyvä, ja loppua kohti vauhti kovenikin. Ajattelin esteillä 7-9 liikaa persjättöjä, mutta kun kouluttajan ohjeiden mukaan tein siten, että lähetin 7-esteen taakse, ja sitten vaan 8-9 päällejuoksuna, niin hyvinhän se meni ja vauhdikkaammin. Alussa oli keinu, joka vähän hidasti, mutta muuten hyvä vauhti. Mutta mutta, Pyry alkoi tarjoamaan toisella rundilla keinua, ja putkea, vaikka harvemmin tarjoaa mitään. Tokalla rundilla tehtiin lähinnä kepit ja siitä lähtien tehtiin rataa. Pyrylle sai tosi hyvän vauhdinkin kepeille, mutta vaati jonkin verran taas hetsaamista.



Haltin alkeisagilitystä oli taukoa, joten Haltin kanssa yritin maanantaina treenata kotona pihalla, eikä siitä tullut mitään. Käytin namialustaa, mutta Halti joko varasti sille, tai kävi jonkun väärän esteen kautta (kontaktilaudan) ja meni namialustalle. Ehkäpä pitää palkata hetki kädestä, tai sitten lelulla, jotta saisin jotain kontrollia tähän. Halti kanssa vähän turhaantui ja tikkasi jalkaan taas jäljet... kivapikkupentujee..

No loppuviikosta joinakin iltoina ihan kotona treenattiin takaaleikkausta putkelle, ja hyppy-putki-hyppy-"rataa" ja valsseja, ja takaaleikkaukset meni hyvin, samoin Haltin sai pikkuhiljaa hiffaamaan ohjautumaan hyppyesteille. Useamman kerran meni aina putken jälkeen hyppyesteen ohi mun mukana, varsinkin jos itse juoksin myös. Valsseihin piti myös oikeasti odottaa että saan Haltin mukaan, koska muuten Halti tuli ohi esteen mun mukana. Tästä se lähtee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti