tiistai 19. toukokuuta 2015

Haltin alkeisagi

Oli vähän sateinen ja viileä ilma, mutta ei haitannut. Pyryn kanssa en jaksanut enää illemmalla mennä agitreeneihin, ja onhan Pyryllä torstaina agikisat, niin hyvä pitääkin taukoa.

Tutustuttiin muuriin, ja renkaaseen uusina esteinä. Halti tarjosi muurin päälle etutassuja aluksi (ja lopuksi takatassuja). Muuri oli minimittaisena, ja vaikka muuten ei Halti ole hyppinyt esteitä vielä, niin muuria ja rengasta sai tehdä. Hyvin meni muurin ja renkaan, hiffasi heti idean (rengasta ollaan kyllä kotona vähän harjoiteltu) kun kutsuin esteen toiselta puolelta "hyppy"-käskyllä. Pitää olla vaan tarkkana, etten anna aina niitä vartaloavuja ennen kutsua.

Puomin kontaktia tehtiin taas pöydän päällä olevan puomin alastulon kanssa, ja päädyin siihen että en kehu tai puhu mitään kun Halti on kontaktilla, vaan palkkaan, ja vapautan ja palkkaan. Muuten Halti alkaa vapauttamaan itsensä kun ei osaa vielä vapautuskäskyä kunnolla. Tosin en tiedä kuinka oleellista on opettaa täysin pysähtymään kontaktille, vai voisinko vaan opettaa "kulkemaan" kontaktin kautta, ja ei ole pakko pysähtyä.. voi tietty olla edelleen helpompi Haltille, että pitää pysähtyä, kuin että saa jatkaa matkaa, ehkä.. kumpa näkisi tulevaan.

Lopuksi tehtiin takaaleikkauta mutkaputkelle.


Halti meinasi mennä turhan kierroksille, varsinkin kun laitoin namialustan putken jälkeiselle hyppyesteelle. Sain kuitenkin keskittymään ja rauhoittumaan. Pitäisi takaaleikkauksissa vaan liikkua rohkeammin. Ja ihan viimeiseksi hyppy-putki-hyppy ja ekalle hypylle lähetin takaakierron kautta, kun se irtoaa niin kivasti ja menee vauhdilla.


Oli tällä kertaa kivat treenit. Takaaleikkauksia pitäisi tehdä paljon enemmän, koska ne on mun heikkous, ja Pyryn kanssahan ne toimivat vain kun sillä on kova vauhti.

Vaikeinta on ohjata eri tavalla kuin Pyryä, ja pitää kiinni tietyistä kriteereistä kun Pyryn kanssa sitä ei ole kannattanut tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti