lauantai 30. toukokuuta 2015

Ja vielä päivitystä

Nyt on tullut useampi viivästynyt päivitys, kun en vaan ole jaksanut päivitellä kuulumisia. Vähän olen pitänyt taukoa treenaamisesta, jäänyt joitain treenikertoja pois, ja en ole ilmoittautunut ylimääräisiin koulutuksiinkaan mitä on ollut tarjolla.. tosin harkitsen jos lauantaina ilmoittaisin Haltin agilityvalmennukseen..... jos jaksan..

Viime viikonloppuna Halti tapasi uuden tuttavuuden, Harmaa norjanhirvinkoiran Iineksen, joka oli hoidossa Myrskylässä. Aluksi käytiin hihnassa kävelemässä ja sitten pystyin päästämään Haltin vapaaksi, ja niin Iines ja Halti juoksivatkin keskenään pellolla (Iines tosin kytkettynä). Sisälläkin vähän hengailivat keskenään.













Vertinkin kanssa pääsivät leikkimään. Pyrykin olisi kovasti leikkinyt Vertin kanssa, mutta tällä kertaa Vertti yritti leikkiä liian rajusti, josta Pyry pisti totaalisen stopin.


Pyry uljaana







Nyt sitten tänä viikonloppuna on ollut Haltilla rankkaa kun meillä on ollut hoitokissa hoidossa, ja ei saa riehua samalla tavalla kuin normaalisti, vaan joutuu olemaan rauhallinen sisällä. Halti on pari kertaa aiemminkin tavannut Rambon, ja Rambo on isona pitkäkarvaisena kissana ollut aika jännittävä Haltille. Tällä kertaa Halti sai haistella kopan läpi ulkona jo Rambon, ja sitten kun vein sisään, niin Rambo sai olla kopassa sen aikaa että kaikki olivat ehtineet käydä vähän haistelemassa ja Halti rauhoittua hetken. Perjantai-ilta menikin siihen, että kutsuin Halti pois Rambon luota häiriköimästä, ja ettei se ollut kokoajan kissojen välissä saamassa turpaansa. Vielä illalla Rambo oli sitä mieltä että koiriltakin lähtee silmät, mutta tänään ovat jo haistelleet ihan normaalisti toisiaan.

Meidän Nekku on aika neutraali Ramboa kohtaan, saattaa sähistä jos joutuu oikein lähelle, mutta muuten ei oikeastaan välitä. Kasper ei oikeastaan tällä kertaa ole ottanut Rambon vierailua kovin raskaasti, eikä seuraile sitä herkeämättä (kuten edellisillä kerroilla).



Tänään käytiinkin löytämässä uusia lenkkeilyreittejä lähimaastosta, ja koirat ovat saaneet lisäksi leikkiä keskenään ihan koko päivän. On ollut kyllä taas menoa ja ääntä..



Yhteinen keppi..
Huomenna käydään vähän omatoimiagitreeneissä molempien kanssa tässä Loviisassa, ja ensi viikolla taas ihan ohjattuihin agitreeneihin, viimeiseen Haltin alkeistokotreeniin, ja itse torstaina olen järjestämässä Loviisan Seudun Koirien mätsäriä Loviisassa. Viikonloppu vapaa, ehkä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti