maanantai 4. toukokuuta 2015

Agikisat Pyhtäällä, 2xHYL

Oli sitten oman seuran kisat sunnuntaina, ja ei vaan pitäisi sellaisiin ilmoittautua kun jännitti moninkertaisesti muihin kisoihin verrattuna. Oli aurinkoinen päivä, 10 astetta, ja Pyryn mielestä selkeästi lämmin, toki musta turkki myös imee lämpöä, mutta Pyryyn taitaa vaikuttaa enemmänkin henkisesti se aurinko. Tosin kyllä ulkokisoista Pyry ottaa aina enemmän häiriötä, ja nopeimmat radat on tulleet halleissa.

Tuomarina oli Elina Hannikainen. Lauantaina oli 3. luokan radat kivan juostavat (olin talkoilemassa), ja pääosin oli nämä 2. luokankin. Tokalla radalla oli tosin typerä pyöritys, mikä vie aina vauhtia.

Ekalla radalla lähdin Pyryn kanssa startista juoksemaan yhtä matkaa, mutta silti vauhti oli vähän hitaamman oloinen. Ohjaukset meni hyvin 7-8-hyppyjen väliin persjättö, ja keinu meni hyvin (tosin aina voisi mennä nopeammin). Puomilla Pyry hyppäsi alastulokontaktin yli, mikä on hassua kun se vain ravasi hiljakseen puomin. Kuitenkin puomin jälkeen Pyry meni väärään putken suuhun, vaikka linjan olin suunnitellut hyvin, en vain noudattanut suunnitelmaa. Jatkettiin normaalisti renkaalle ja kepeille. Kepit oli semivauhtiset, siis osaa tehdä ne 5 kertaa nopeammin, ja loppu meni hyvin. HYLky tuli siinä putken väärästä päästä. Rimat oli 60 cm.



Tokalla radalla Pyryllä oli enemmän vauhtia, harmi vaan alussa oli tuo pyöritys, eikä Pyry saanut sille vauhtia alkuun. Lähti kyllä vauhdikkaasti, kepit meni vähän hitaasti (ei kävellyt kuitenkaan), vauhtia tuli lisää renkaasta, ja mentiin vauhdikkaammin puomille, tosin puomilla taas hidasti ja - vaikka käskin ottaa kontaktin - hyppäsi hyvin tyytyväisesti kontaktin yli. Tosin tuomari ei kuulemma huomannut sitä, eikä antanut virhettä. Keinulla pari sekuntia mietti. 12-esteelle ohjasin jotenkin huonosti, ja Pyry tuli ohi, jatkettiin matkaa (ja tuli tästä HYL) ja Pyry lähti 14-putken väärään päähän. Loppu meni hyvin ja vauhdikkaasti.


Multa kyseltiin että jännittikö vähän, ilmeisesti näkyi suorituksessa. Radat oli ihan tehtävissä, mutta ei ollut meidän päivä. Yritetään ehkä vielä Kotkan KKS:n iltakisoihin parin viikon päästä jos ei kovin kuuma ole vielä, ja sen jälkeen varmaan mennään kesätauolle. Kokeillaan jos Pyry vielä hallissa juoksisi vauhdikkaammin ja keskittyisi, jos ei ole vielä kuumat oltavat.

Halti oli mukana tottumassa kisatunnelmaan, ja pääsi leikkimään länderipentu Kinin kanssa. Hyvin kulki mukana, muutama treenikaveri sekoitti Haltin jo Pyryynkin, niin kai se näyttää jo aikuiselta koiralta. Hirveästi Halti ei pystynyt leikkimään mun kanssa, kun Pyry huusi autossa aina kun otin Haltin mukaani.

Illalla vielä käytiin Myrskylässä, ja Halti varsinkin pääsi leikkimään Vertin kanssa. Pyry ja Vertti ei enää edelleenkään leiki keskenään.







Loppu hyvin, kaikki hyvin, belgi selätetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti