sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Pyryn etsijäkoiratreenit

Torstaina käytiin Pyryn kanssa jälleen treeneissä, ja edelleen tehtiin aika helppo jälki rauhallisella alueella (Loviisan shelliltä puiston läpi Ungernille ja sen toiselle puolelle. Tällä kertaa etsittävänä oli narttu.

Yhdessä kohtaa Pyry meinasi lähteä väärään suuntaan (just ennen sitä jäi lipittämään jotain narttupissoja), ja se korjattiin. Ungernin sisäpihalla Pyry alkoi vinkumaan hirveästi, ja siitä epäiltiin että se saattaa olla esi-ilmaisu, koska Pyry hyvin saattoi haistaa etsittävän toiselta puolelta linnoitusta. Kun saatiin Pyry etenemään, niin jäljesti hyvin loppuun, huomasi kyllä etsittävän aika kaukaa pienellä vilkaisulla, mutta ei reagoinut siihen pahemmin. Jouduin poimimaan pienen vilkaisun sitten myöhemmin, jotta sain palkattua. Uskoisin että kaupunkiympäristössä liikkuu niin paljon koiria, että Pyry kohteliaasti oli "huomaamatta" koiraa, kuten normaalistikin lenkillä.

Tällä kertaa Pyry jäljesti paljon selkeämmin, ja oli kokoajan jäljen päällä, paitsi kun meinasi lähteä joen mukaisesti väärään suuntaan (haju on saattanut tuulen mukana painua siihen suuntaan). Muuten tosi hyvä, ja motivoitunut jäljestys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti