torstai 3. syyskuuta 2015

Temput

Lappalaiskoirien harrasteryhmässä Facebookissa on ollut temppuhaasteita, yhtä ollaan vasta oikeastaan tehty, ja pari mennyt ohi. Ollaan parista haasteesta vähän ehditty tekemään, mutta en ole saanut niin paljoa äksöniä että videolle saisin siitä materiaalia..

Mutta, tässä on yksi haaste, eli kiertäminen..

Ensin Haltin kiertäminen:


Pyryllä oli vähän enemmän ongelmaa, varsinkin merkkikartion kanssa..


Mutta siitäkin päästiin eteenpäin..



Ja lisäksi olen nyt pari viikkoa sitten kerran yhtenä aamuna naksutellut Haltille jalkojen väliin tulemista. Siis alun perin ihan vaan että tuli jalan viereen, ja siitä sitten alkoi tarjoamaan nopeasti oikeaan kohtaan tulemista, ja palkka tietty tyli aina sieltä oikeasta suunnasta.

Tänään kokeilin tuossa illalla sitä uudelleen, ja muistipa pentu hyvin. Otin jopa videolle. Tuossa huomaa hyvän mallioppimisen. Aikaisemmin Halti ei tarjonnut etukautta jalkojen välistä menoa, mutta kun Pyryn kanssa tein muutaman kerran sitä, että Pyry meni etukautta välistä ja vasemmalle sivulle (Pyryn oma temppu), niin Halti alkoi tarjoamaan myös sitä. Aika hoksaava poika, ja hoksasi nopeasti että se ei ole mitä haluan. Olen alkanut nyt jo liittämään vihjesanaa tuohon jalkojen väliin tuloon, kun Halti hiffasi niin nopeasti. Kiva kyllä naksuttelemalla edistyä näin nopeasti. 


Ja mitäkö varten tätä opetan, agilityn lähtötilannetta varten tietenkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti