keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Tiistain agitreenit Loviisan kentällä

Meillä oli omatoimitreenit Loviisan kentällä, piti alunperin ottaa vain Halti, mutta Pyry olisi jäänyt yksin kotiin, niin otin senkin mukaan.

Tällä kertaa mulla oli Haltille suunnitelma. Aluksi tein putkeen ja putkesta putkeen lähettämistä ja lopuksi pari hyppyestesiivekkeen kautta putkesta putkeen kaikki namialustalla. Sitten parille hyppysiivekkeelle lähettämistä ja palkkaamista namitaskulla/namitaskun eteen heittämistä hyppyesteeltä. Halti kyllä innostui paljon siitä, ja repi sitä oikein kunnolla. Vähän Halti häsläsi, kerran meinasi hypätä putken päälle. Itse pitää vaan muistaa pysyä rauhallisena.

Haltilla pidettiin tauko, ja Pyryn kanssa tehtiin keinua, ja putkesta putkeen lähettämistä ja leieröintiä yritin, mutta onnistui vain namialustalla.

Lopuksi tehtiin Haltin kanssa keinua (pöytä keinun alla). Hieman isompi liike keinulla kuin aikaisemmin. Halti ei juurikaan välittänyt. Apuohjaaja palkkasi keinun päässä ja mä lähetin Haltia kauempaa. Ja tehtiin myös puomin kontaktia siten, että puomin alaslaskeva pää oli pöytäesteen päällä. Ensin tehtiin lähettämistä "kii" sanalla puomin kontaktille siten että palkka odotti päässä, ja sitten ilman palkkaa ja menin palkkaamaan. Hyvin se hakeutui oikealle paikalle. Tätä jatketaan kotona ja taas treeneissä.

Lopulta heittelin Haltille palloa. Kerran Halti sitten lähti pallon kanssa keinulle, ja sain keinusta just kiinni, ettei se paukahtanut alas, mutta Halti ei huomannut mitään. Nätisti meni keinun alas. Sen kanssa saa olla kyllä aika tarkka, kun se lähtee helposti puomille ja keinulle taiteilemaan.

Hyvän Halti leikki tällä kertaa. Haltihan on viime aikoina ollut sitä mieltä, että työstä pitää saada palkaksi ruokaa, eikä mitään leikitä kesken kaiken. Mutta kun otin sen asenteen, että palkataan sitten ruoalla ja namialustalla ja namitaskulla, ja kokeillaan välillä lelulla palkkaamista, niin hyvinhän se meni. Kunhan vaan löysään ruuveja omassa päässäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti