keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Pyryn maanantain agitreenit

Otin pelkästään Pyryn maanantaina mukaan agitreeneihin. Tehtiin agirata kisanomaisesti, ja se kellotettiin. Ekan kerran meni 42 tai 44 ja risat sekuntia - eli hidas, vaikka Pyry ei erityisesti hidastellut. Otti ehkä häiriötä kun oli ulkotreent ja alussa oli pyöritystä heti tokalla esteellä, niin se vei heti Pyryn vauhtia.

Meidän rata erosi siten alkuperäisestä, että 2-este oli samassa linjassa samoin päin kuin 3-este. Olisi ollut oikeasti meille Pyryn kanssa suoraviivaisempi, jos olisi rata ollut täysin piirroksen mukainen. Lisäksi muurin tilalla kohdassa 5 oli normaali hyppyeste.


Tokalla kerralla Pyry oli paremmin mukana, ja tehtiin koko rata kerralla taas, mutta jätettiin väliin 3-este. Eli kaksi estettä suoraan A:lle jne. Pyry meni omasta mielestäni tosi vauhdikkaasti kun sai mennä kovaa heti alussa. Kepit meni molemmilla kerroilla ihan ok, nopeampaa se pääsee, mutta ei se siinäkään hidastellut. Mentiin siis molemmilla kerroilla lähes puhtaasti. Ekalla radalla eka rima taisi tippua. Rimat oli 55-60 cm. Tuntuu että itse juoksen kuin juoksuhiekassa, kun kengän pohjat on niin kuluneet että niissä ei ole mitään pitoa. Katotaan mitä tästä tulee sunnuntain kisoissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti