maanantai 6. huhtikuuta 2015

Agitreenit; kontaktit ja kepit

Rata, ohjelmassa kontaktit ja kepit.



Mulla oli Pyry ja jälleen russeli Udo treenattavana. Udon emäntä oli matkoilla, niin sain jälleen lainata Udoa treeneihin. Udo on siitä kiva, että se tekee ihan täysillä, ja minunkin kanssa, vaikka ei juurikaan vietetä yhdessä aikaa.

Pyryn kanssa tehtiin ensin kerran kokonaan puhtaasti rata, tosin olihan se aika helppo. Kepit olisi voineet mennä vähän nopeammin, ja Pyry sai keinulla palkan. Sitten tehtiin alusta kepeille, ja palkka keppien päähän. Miten Pyry meneekään vauhdilla kun palkka on odottamassa. Keinua tehtiin hetsaamalla muutaman kerran, ja voi kuinka vauhdilla Pyry sen keinun menikään! Ja lopuksi tehtiin 1-7 ja siitä 14-16 esteet loppuvauhtisuoraksi. 4-este oli 60 cm, muut taisi olla 50-55 cm. Ilmoittauduin Pyryn kanssa Kouvolan agikisoihin ensi lauantaiksi kahdelle radalle, katsotaan miten menee toisen radan keinu...

Lisäksi menin Udon kanssa. Ja ekalla kerralla meni ihan hyvin, 12-esteen taisi pudottaa kun ei kestänyt sitä että otin välimatkaa eteenpäin. Tosi siistiä oli taas mennä Udon kanssa kyllä. Nyt vähän muistin varautua sen irtoamiseen, ja annoin sen mennä esteille ilman että lähdin saattamaan. Lisäksi sain neuvon, että Udo kovasti kuumuu siitä että menen edelle, joten oli parempi oli antaa sen mennä edellä ja ohjata takaapäin. Oliko taas vähän avartavaa.  Kepeilläkin Udo taisi ekalla kerralla jättää vikan välin pois, kun olin Udon edellä. Myöhemmin osasin sitten odottaa Udoa, ja Udo meni nätisti kepitkin. Tein vastakäännöksen (vai jaakotuksen?) keppien jälkeen 9-esteelle, ja toimi tosi hyvin. Meni kyllä taas hetki että sain itseni fokusoitua oikein.

Oli kivat treenit, ehkä seuraavalla kerralla pääsen treenaamaan pelkästää porokoirien kanssa ja pistetään opitut asiat muhimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti