tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen

Eipä kummempia pääsiäisenä tehty. Lauantaina oltiin siellä mätsärissä ja maanantaina agitreeneissä ja Loviisan Seudun Koirien koirakävelyllä. Yllättävän hyvin meni koirakävely, vaikka alussa sai vähän katsoa ettei tuo Halti sinkoillut joka suuntaan. Ensimmäisten 5 minuutin jälkeen menivät ihan hienosti molemmat.

Sunnuntaina käytiin Sannaisissa katsomassa Haltin poropentukaveria Vaistoa, ja vielä ovat aika samankokoiset (Vaisto kuukauden Haltia nuorempi). Hyvin meni taas, taisi olla yksi pikkurähinä, mutta kun hoksattiin pysyä kauempana, niin leikit jatkui hyvin. Tunteet kuumenee ihmisten läheisyydessä.












Samalla reissulla käytiin vielä Myrskylässä, jossa sain otettua Pyrystä muutamat kuvat ja Haltista ja Vertistä. Pyry ja Vertti lähinnä vain hengailevat nykyään yhdessä, eivätkä oikein leiki, mutta Halti ja Vertti leikkivät senkin edestä.

Tässä muutama Pyry-kuva








Muutama Haltin ja Vertin painikuva:









Ja Pyry ja Halti "vetämässä keppiä", eli Pyry ottaa kepin, ja sanoo "MUN!" Ja Halti alkaa pureskelemaan keppiä, ei sitä tarvi vetääkään välttämättä.




Ainiin, ja pientä dramatiikkaakin Myrskylässä. Siellä kun on yleensä ulkoaitauksessa Hukka-belgi, jonka kanssa Pyry ei tule toimeen ollenkaan. Ollaan aika tarkkaan katsottu, että Halti ja Pyry eivät mene yhdessä sinne aitauksen lähelle, koska Pyryn suojelusvietti iskee päälle, eikä tiedä mitä siinä aidan luona tapahtuu, ja kuinka paljon siitä aidan välistäkin saavat aikaiseksi. Aidassa on kuitenkin ihan kuonon mentävät välit.

Noh, siellä ulkona huudettiin Verttiä (joka oli ikkunassa sisällä), ja Pyry sai jonkinlaisen päähänpiston että Vertti on ulkotarhassa, ja lähti sinne Halti perässään. Mitäpä siitä sitten seurasi, Pyry oli aivan kiinni tarhan aidassa pullistelemassa, ja Pyry ja Hukka olivat aivan nenäkkäin haistelemassa. Siinä vaiheessa kun Pyry haistoi Hukkaa, niin Pyry alkoi murisemaan. En ole tosin varma murisiko Hukka edes takaisin, kun Haltikin oli siinä lähellä seikkailemassa (ei kuitenkaan rähisemässä mukana). Sain kutsuttua Haltin luokse ja otin sen pannasta kauemmas (en itse mene sinne aidan lähelle, ettei syty sen takia rähinää) ja käskin Pyryä pois sieltä. Eihän Pyry voinut siitä liikkua mihinkään, kun ei selkää voi toiselle urokselle kääntää, mutta onneksi Hukka perääntyi muutaman askeleen, jolloin Pyrykin pystyi tulemaan käskystä mun luokse.. pitihän sitä pari kertaa tietty matkalla pois merkatakin suureleisesti. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Nyt pitäisi vaan yrittää taas katsoa ettei nuo pääse sinne ulkotarhan luo rähisemään, ettei Halti varsinkaan saa yhtään enempää oppia, mitä pitää siellä aidan luona pitää tehdä. Halti aina välillä vähän meinaa karkailla sinne Hukan luo, mutta olen saanut pidettyä Pyryn tai Vertin pois sieltä. Pyrystä olen yleensä ehtinyt ottaa pannasta kiinni, tai olen saanut kutsuttua Haltin takaisin. Monesti pidän hetken Haltia pitkässä hihnassa aluksi kun on Pyryn kanssa pihalla, siltä varalta jos meinaa silloin lähteä vierailemaan Hukan luona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti