keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Halti ja Hekla

Käytiin nyt 6 kk synttäreiden kunniaksi eilen Keravalla Haltin synnyinkodissa moikkaamassa sisko Heklaa. On se Halti sentään siskoaan vähän isompi, mutta aika minikoiria ovat. Halti on nyt suurinpiirtein emänsä Katlan kokoinen.

Halti tutustui hyvinkin ystävällisesti ja rauhallisesti (kerrankin) siskoonsa, mutta siskolta alussa tuli vaan hammasta. Halti tosin oli aamusta asti ollut aika rauhallinen, varmaan johtuu siitä että olen ollut lomalla, ja se ei ole osannut oikein levätä missään vaiheessa.

Pikkuhiljaa sitten siskokin lämpeni ja pääsivät riehumaan metsässä keskenään. Halti oli kyllä aika paljolti altavastaajana, kun sisko pisti maihin. Ja Haltihan on normaalisti se, joka on päällimmäisenä (paitsi Pyryn kanssa).







Halti ei päässyt puron yli, vaan se jouduttiin lopulta kantamaan















Hyvin kyllä leikkivät, ja samanlaisia tapoja selkeästi näkyy, esim. molemmat tykkäävät kiipeillä paljon kivillä ja missä vaan on mahdollista.



Metsäriehulenkin jälkeen Halti pääsi tapaamaan äitiänsä Katlaa, mutta äitiltä tuli kyllä tiukkaa tekstiä jos pentu vähän yritti tulla lähelle sähläämään. Suurinpiirtein samankokoiset ovat korkeudeltaan äitinsä kanssa (Halti voi olla jopa sentin korkeampi), leveyden ja pituuden osalta Haltikin on aika pieni vielä.



Hyvin sisarukset malttoivat lopulta rauhoittua nukkumaankin keskenään, Haltia selkeästi alkaa loma painamaan. Tänään sitten saa olla rauhassa ja levätä.

Huomenna Pyry pääsee fyssarille/osteopaatille takapään juminsa takia, varmaan saadaan jumit avattua siellä. Eilen mun mielestä illalla Pyryn vinku/haukkuäänessä ei ollut käheyttä, mutta tänään taas oli haukkuäänessä. Tosin kun tulin autolla pihaan tänään päivällä, niin alkoivat taas haukkumaan, niin ei varmaan auttanut. Halti saa sitten olla muutaman tunnin ihan yksin kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti