torstai 17. lokakuuta 2013

Viimeiset agin omatoimitreenit

Tänään oli sitten viimeistä kertaa agitreenit Loviisan kentällä. Meitä oli kaks treenaajaa, yllättäen pikkuhiljaa väki kaikkosi treeneistä.

Tehtiin ihan vaan este - kepit - putki treeniä, ja Pyry meni aika hienosti kepit vauhdilla.


Tein myös takaaleikkauksen kepeille, ja hienosti Pyry kesti sen. Tein myös persjätöllä puolen vaihdon keppien jälkeen, kun Pyry vielä suoritti keppejä, niin ekalla kerralla keskeytti kepit, mutta tokalla kerralla ei enää välittänyt.

Tehtiin myös keinua, ja ekalla kerralla meni aika vauhdilla, niin seuraavilla kerroilla alkoi himmaamaan keinulla, mitä ei ole ennen tehnyt. Keinun kontakti oli aika hieno ja A:lla tehtiin myös kontaktiharjoittelua, niin sekin meni jo aika rutiinilla. Ja sain Pyrylle myös vauhdikkaan lähdön kontaktilta.

Edit. Pyry meni alussa pari kertaa hyvällä innolla ja vauhdilla, mutta sen jälkeen alkoi kyllästymään. Pitäisi todella pystyä tekemään melkein joka kerta eri ratoja, eri kohdista, silloinkin kun joku menee väärin, jotta tuo ei ala himmailemaan.

Käytiin tekemässä vielä yhden firman pihassa kaikki tokon ALO-liikkeet paitsi hyppy. Menin kuitenkin palkkaamaan luoksetulon jälkeen, kun se oli niiiiin hieno. Ehkä ehdin vielä perjantaina ottamaan luoksetulon ja vaikka maahanmenon seuraamisessa palkatta peräjälkeen, että ei odota aina sen luoksarin jälkeen palkkaa.

Marraskuussa alkaa Kotkassa agitreenit, ja ens viikon sunnuntaina käydään Mannerin treeneissä.

Seuraavan kerran kuulumiset siis tokokokeen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti