keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pyryn agitreenit; välistäveto


Pyryn kanssa pitkästä aikaa taas maanantaina agitreeneissä, ja sillä oli taas hirvee vauhti päällä. Olisi pitänyt ottaa videota!


Välistävetoja tehtiin, ja itse välistävedot ja putkilta esteelle pakkovalssit toimivat tosi hyvin ja lisäksi putkiin lähettäminen ihan vaan sivuun ohjaamalla onnistui hyvin. Ainoastaan tuossa välissä olevat esteet takaisin päin meni päin *** koska unohdin täysin miten ne ohjataan ja Pyry sovelsi omiaan. No, siihen ei puututtu, koska treenattiin välistävetoja ja Pyryllä oli hyvä vauhti. Muut aloitti 3-esteeltä eteenpäin, mutta itse lisäsin pari hyppyestettä alkuun, jotta saa Pyrylle hyvän vauhdin.

Vielä tehtiin keinua treenin jälkeen, vaikka Pyryllä ei enää ollutkaan se korkein vire päällä. Sain sen verran haukutettua, että meni ihan hyvin, ja vain yhdellä (tokalla) kerralla vähän hidasteli, mutta muuten meni innokkaasti. Tehtiin myös kerran keppejä, ja hienolla vauhdilla meni nekin, Pyry oli ihan liekeissä ja leikittiin lelulla (revitystä).

Treenattiin myös tokoa ihan lopuksi, mutta siitä sitten tokon treenipäiväkirjassa (päästiin siis kokeeseen 21.3. Kotkaan).

Halti voi jo hyvin, parani hyvin tiputuksesta lähtien, energiaa taas riittää enemmän kuin pienessä kylässä. Halti opetteli myös viime viikolla merkkaamaan lenkeillä. Onhan se jo monta kuukautta nostanut jalkaa, mutta tehnyt aina kolmella jalalla taiteillen koko rakon tyhjäksi, mutta nythän se oikeasti merkkaileekin. Ja pissa alkaa selkeästi haista urokselle. Iso MIÄS. Pyryn pissoja ei merkkaile, vaan Pyry merkkaa pelkästään Haltin.

Haltin sisäsiisteys on ollut koko loman ajan tosi hyvä, ja välillä lomalla oli portin takana ja välillä Pyryn kanssa koko kämpässä, ja voi että kun se on rauhallinen kun saa olla Pyryn kanssa. Kun tullaan kotiin ja Halti on pentuportin takana, niin se pitää ihan älyttömän metelin, mutta Pyryn kanssa ne nätisti odottaa eteisen oven takana hipihiljaa ja Halti ei vedä kierroksiakaan. Olishan se kiva päästää se koko kämppään työpäivien ajaksi, mutta tahtoisin että se pidättää koko työpäivän ajan, eli 8 tuntia, ja edelleen maanantainakin tuli yksi pissa. Toivotaan että nyt merkkailun myötä rakon hallinta kehittyy, ja voisin viimeinkin jättää koko kämppään. Tai sitten alan käymään ruokatunneilla kotona, ja Halti pääsee pissalle kesken päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti