torstai 12. maaliskuuta 2015

Tokon AVO-kokeen videot 7.2.2015; todistusaineisto..

Laitetaampa vielä siitä viime toko-kokeesta videot (lisäsin ne helmikuun postaukseen AVO-kokeesta).

Perusongelmat, jotka kertaantuu sitten kokeessa, on seuraamisen väljyys, vinot perusasennot, noudon etäinen loppuasento kapula suussa ja mun oma fokus seuraamisessa.


EstehyppyLiikkeestä maahanmenoSeuraaminenNoutaminen
LuoksetuloLiikkeestä seisominenKauko-ohjaus


3 kommenttia:

 1. Pyryllä on seuraamisessa tosi kivannäköinen askellus ja hyvä asenne noissa kohdissa missä se ottaa kontaktia vaikka oliskin väljä. Miten tiivis haluaisit seuraamispaikan olevan? Millainen se treeneissä on?

  VastaaPoista
 2. Parhaimmillaan seuraamispaikka Pyryllä on ollut n. 10 sentin päässä, mikä on ollut hyvä. Tarpeeksi lähellä että näyttää nätiltä mutta ei kosketa/paina. Kokeissa sitten tuo tosiaan kertaantuu, ehkäpä mun jännityksen tai erilaisen liikkumisen tai oman paineistumisensa vuoksi ottaa etäisyyttä enemmän ja laskee kontaktia jotta rauhoittelee tilannetta. Kuitenkaan noita asioita ei Pyryn kanssa kannata alkaa erikseen vääntämään, vaan panostaa vaan siihen hyvään fiilikseen, ja kokeissa ehkä paranee aina pikkuhiljaa se tekeminen treenin omaiseksi. Pyryn asenne on ainakin paljon parempi kuin parissa viimeisessä kokeessa. Ekassa ALO-kokeessa Pyryllä taisi olla paras fiilis ja teki kaikki liikkeet niin täpäkästi Orimattilassa, mutta silloin jaksoinkin treenata päivittäin eri häiriöissä... omasta viitseliäisyydestä on paljon kiinni.

  VastaaPoista
 3. Fiilikseen panostaminen kuulostaa hyvältä. Ehkä sitä voisi kuitenkin vähän rohkaista ettei koskeminenkaan ole niin paha asia? En usko, että se kuitenkaan missään tapauksessa alkaisi painamaan. Jos sitä saisi siis ihan vain kannustettua vielä vähän tiiviimmäksi treeneissä, niin ehkä auttaisi kokeessakin, eikä ainakaan sitten turhaan varoisi koskemista vaan se olisi sen mielessä päinvastoin hyvä asia.

  Iineksen kanssa tein joskus sellaista "magneettitreeniä" eli kävelin viistosti etu-oikealle ja merkkasin heti sen kun se hakeutui oma-aloitteisesti kiinni reiteen. Kara on nyt just hyvä, perusasennossa ehkä vähän nojaa välillä nyt kun ollaan kontaktia treenattu intensiivisemmäksi.

  VastaaPoista