keskiviikko 27. elokuuta 2014

Synttärilahja!

Sain tänään synttäripäivänäni hienon lahjan, nimittäin agilitykepit, ja ihan oikeat sellaiset. Nimittäin ne ovat aivan täysin agilitysääntöjen mukaiset kepit joka suhteessa. Ja siis avomieheni isänsä kanssa ovat nämä tehneet ja hitsanneet, ja maalanneet. Aikas mageet :)




Ja pitihän näitä kokeilla, sateisesta säästä huolimatta. Otin videolle nyt sitten silleen, että laitoin namialustan keppien päähän, ja pystyin itse sitten olemana paikallani kuvaamassa. No tätä ei hirveästi olla tehty, ja olen yleensä liikkunut mukana, mutta saatiin jonkinlainen demonstraatio aikaiseksi.

Ekassa pätkässä jäi vika väli tekemättä, oli niin kiire namialustalle, mutta aika hyvin malttoi loput kerrat tehdä loppuun asti.


Pitänee saada joku muu kuvaamaan joku kerta, että saadaan todellinen vauhti videolle. Ja lapset muistakaahan, ennen keppejä tulee lämmitellä ensin koira, ettei ihan kylmiltään töihin lähdetä.

5 kommenttia:

  1. No wau! Pyryhän menee kepit ihan vauhdilla! Tosi hienoa! :) Mekin kaivattaisiin Hoinan kanssa tällainen omatoimitreenimahdollisuus keppien suhteen...

    VastaaPoista
  2. Edelleen se alku on hitaampi ja nopenee loppua kohti, tosin jos itse hipsuttelisin vierellä, niin alkukin yleensä menee vauhdikkaammin, ja välillä jopa alkaa sukeltamaan keppejä :o Mutta kisoissa sitten kävellään ne kepit kun se ottaa niin paljon häiriötä ympäriltään..

    VastaaPoista
  3. Niin, ja nyt pääsee oikeesti harjoittelemaan noita itsenäisiä keppejä ihan riippumatta siitä missä itse olen sijoittunut, ja vauhtia paremmin kepeille, kyl varmaan tän syksyn jälkeen alkaa olla kepit mukavan varmat :)

    VastaaPoista
  4. Hienot kepit! Jos vauhtia haluaa vielä lisää, niin Tontulle sitä saatiin hetsaamalla avustajan pidellessä koiraa kiinni (kun koira jo teknisesti osaa kepit).

    VastaaPoista
  5. Tosi hienot kepit! Laitahan ihmeessä lisää videoita sitten tulevaisuuden treeneistä. Ja onneksi olkoon!

    VastaaPoista