perjantai 5. syyskuuta 2014

Pyry teloi jalkansa..

Viime sunnuntaina Myrskylässä juostessaan Vertin kanssa, Pyry juoksi täysiä sellaista metallista höskää päin, ja sen jälkeen käveli pari askelta ja meni makaamaan ja vinkui. Mentiin siitä suoraan sisälle ja vinkui vähän sisälläkin. Huomattiin että varoi toista takajalkaa laskeutuessaan vaikka portailta, muuten ei linkannut.

Olen pitänyt Pyryä levossa nyt muutaman päivän, että jos tuo tuosta paranisi, mutta edelleen varoo jalkaansa juurikin laskeutuessaan jostain. Otin yhteyttä kyllä eläinlääkäriin, ja hän olisi sitä mieltä että kannattaa antaa vielä olla levossa, eikä tarvitse tulla näyttämään kun liikkuu kuitenkin hyvin.

Pyryhän tosiaan liikkuu aika puhtaasti, ja olen taivutellut ja venyttänyt jalkoja sekä painellut yms, mutta missään ei selkeää aristusta näy. Epäilen että voi olla varpaat jotka ovat saaneet osumaa. Pyry on sitten saanut levossa useamman päivän, ja päässyt vain lyhyille lenkeille. Ollaan sen kanssa puuhattu kuitenkin vähän tokojuttuja, etsintäleikkejä, aktivointipelejä, mutta ei meinaa riittää pienellä porokoiralle. Kyllä ne pitkät lenkit rentouttaa sitä paremmin siltikin. Tietty ei olla päästy taaskaan agiliitelemään tämän takia eikä olla käyty kentällä tokotreeneissä, joten varmasti alkaa aika tylsää olemaan. Olen kyllä mukamas näkevinäni että Pyry ei enää tänään olisi varonut jalkaansa oikeastaan.

Meillä jää välistä nyt sitten sunnuntaina Agi-Kotkien seuranmestaruuskisat, ja ehkä sitten maanantain agilityt, riippuen nyt näyttääkö jalka olevan terve vai ei.

Hirveä hinku olisi päästä treenaamaan enemmän noille meidän uusille kepeillekin, mutta on vaan odotettava..

työnjohto vahtii haravoinnin edistymistä..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti