tiistai 23. syyskuuta 2014

Agitreenit; saksalainen

Tehtiin muutamalla esteellä saksalaisen harjoittelua, 45 cm rimakorkeuksilla.

Eli saksalaiset 4-esteellä, 7-esteellä ja 13-esteellä. Saksalainen onnistui ilman vauhtia, mutta heti kun on enemmän vauhtia, niin mä rupean tekemään jotain eteen/taakse sahaamista, enkä siis liiku sivusuuntaan esteen myötäisesti. Eihän tässä mitään, Pyry kyllä tulee oikein joka tapauksessa, mutta jää vähän mun taakse.

Pikkuhiljaa vaan saada harjoiteltua tuota vauhdin kanssa, koska tätäkin ohjausta alkaa meinaan tarviimaan aina enemmän. Ja Pyryhän osaa sen, kunhan itse keskittyisin ja menisin hallitusti. Pyryllä oli kyllä taas vauhtia, ja kouluttaja meinasi että tuolla vauhdilla pitäisi kyllä pärjätä ylemmissäkin kisoissa. Huomaa kyllä että mitä enemmän kylmenee ilmat, niin Pyryllä on vaan aina enemmän energiaa, ja vauhtia. Tässä se meidän kisakausi alkaa :)

Eilen oli viimeinen kerta ulkotreeneissä, ja alkoi nytkin olemaan jo puolen tunnin päästä niin pimeää että ei vaan meinannut nähdä mitään enää. Ja satoi, ja oli kylmä, ja vieläpä tuuli. Onneksi mun tuoma Dajm-moussekakku vähän ainakin henkisesti lämmitti. Tehtiin vain yksi treenikerta/koirakko. Noh, sunnuntaina on estetalkoot, ja talkoillaan esteet hallille ja maanantaina on meidän ekat hallitreenit. Tosi kiva, kun hallissa on odotuspuolella oma ratansa ja esteet, ja saadaan siellä harjoitella pikkujuttuja odotellessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti