maanantai 16. kesäkuuta 2014

Agitreenit; valssi

Valssi siis aiheena, mutta parin kierroksen jälkeen sain tehdä omia sovelluksia rataan, mitkä sopi paljon paremmin Pyrylle.


Oli 10 astetta lämmintä, eli jee, tosi mahtava ilma harrastaa Pyryn kanssa. Vähän tuli jäistä tihkua, mutta Pyryn meno lämmitti ainakin mieltä <3

Valssit olivat kohdissa 6-7, 8-9, 10-11 ja 13-14.

Kepeille Pyry meni hyvin, vaikka ohjasin oikealta puolelta. Annoin kepeille mennä vähän edeltä. Jätti ekalla kerralla vikan välin tekemättä. Etukäteen jo tiesin, että en ehdi 5-esteen vasemmalle puolelle ohjaamaan, ja meni aika kilpajuoksuksi, ja 6-esteen jälkeen piti tehdä valssi putkelle, mutta olin aika myöhässä, ja Pyry meni ekalla kerralla ohi, mutta jatkettiin vaan loppuun rataa. Ekalla radalla Pyryllä oli järkky vauhti, ja sain kyllä pitää kiirettä, ja myöhässä olinkin..

11-kohtaa valssi kanssa tökki, ja Pyry meni vähän ohi siinä kohtaa, mutta jatkettiin silti. Onneksi en jäänyt niissä kohtia ihmettelemään vaan jatkettiin vaan. Muuten meni hyvin.

Tehtiin uudestaan näitä ohjauksia eikä oikein nämä tietyt kohdat toimineet meidän kohdalla, vaikka saatiin ne tehtyä. Valssit yleensä hidastaa vaan niin paljon Pyryä, vaikka muuten Pyry menikin tosi kivaa vauhtia, eikä hyydähtänyt missään vaiheessa vaikka toistettiinkin rataa useamman kerran.

Tauon jälkeen tehtiin kerralla rata täysin oikein, ja tein muutaman erilaisen ohjauksen valssien sijaan. Ekan putken jälkeen ohjasin 5-6-esteiden oikealta puolelta, ja tein vekin ennen 6-estettä, että Pyryn ja mun liike meni putkea kohti ja kiilasin Pyryn putkelle. 10-11-esteille tein persjätön, takaakierron jälkeen taisin tehdä kyllä ehkä valssin, mutta 14-esteen jälkeen taas persjättö. Meni paljon sujuvammin, Pyryllä tosin alkoi olla jo maltillisempi vauhti, kun oli suurin energia jo käytetty. Lopuksi tehtiin sellainen vauhtisuora 7-9-10 ja 13-este suoraan, ja käännös ja takaisin esteet jotka oli suorassa linjassa A-esteelle, ja A-esteen jälkeen namialusta. Meni kyllä taas vauhdilla, kun oli namialusta odottamassa. Sanoivat treenikaveritkin, että lähti ihan eri ilmeellä ja vaihteella tän viimeisen rundin, kun ei ollut enää samaa vanhan toistoa, vaan sai juosta. Semmoinen se on, minun Pyry.

Muistin (tai en muistanut vaan vahingossa) taas paljon kehua Pyryä kesken rataa, kun Manner ohjeistikin että kannattaa paljon kannustaa radalla, ja Pyry tarvii sitä aina välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti